2011-01-04
 11:00:00

Artikel om Reality-shows

Stjärnorna i serier som "att hänga med i Kardashians" handlar om att man kan tjäna så mycket pengar - om inte mer - utan kameror.

"The Hills"-stjärnan Lauren Conrad kommer att gå head-to-head med Kardashians i - av alla ställen - Atlantic City. LC är rubricerar på en fest på Harrah's Resort 25 juli, samma natt som Kardashians tar över teatern på Atlantic City Hilton.

"På sätt och vis är dessa inte aktörer - de vädjar mer till vanliga människor eftersom de är vanliga människor, säger klubbens ägare Eugene Remm, som är värd för många verklighet-stjärniga partier på hans nattklubbar Tenjune och ljuskronan Room (i Hoboken's W Hotel ).

"Det är som," Hej, jag ser hennes show, hon skådespelar inte. Hon är verkligen en bitch, eller är hon en sötnos och jag skulle vilja träffa henne, " säger Remm.

"Du har att göra med en viss kundkrets som, när de går till dessa händelser, [verklighet stjärnorna] är mer påtagliga.

"De kan nog säga hej till Kim Kardashian eller Lauren Conrad för att de är mer vänliga - och inte skådisen-typ divas.

"Och i en säsongsbetonad verksamhet som Atlantic City, där alla är konkurranter och behöver något att skilja sig från flocken..."

Branschen's källor säger att Conrad sannolikt kommer att tjäna uppemot $ 25,000 för sin one-night-only part utseende.

Kardashians - mamma Kris, styvfar Bruce Jenner och systrar Kim, Kourtney och Khloe - kunde tjäna mycket mer för sin show, därför att dem är "nära och personliga," då dem pratade med E! om serien och ta frågor från publiken.


Förvaltaren av High Voltage Tattoo, där de visar "LA Ink" är filmad, sade LA Times i veckan att 90 procent av kunderna är fans av tv-serien.

Katsuya Hollywood, fin restaurang och bar på Hollywood Boulevard där MTV: s "The Hills" har filmat, uppskattar att 40 procent av sin helgen verksamhet enbart turister som vill se vad platsen egentligen är.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: