2009-06-29
 20:35:45

Lauren signerar L.A Candy i Dallas, Texas

2009-06-29
 20:33:33

Lauren signerar L.A Candy i Nashville, Tennessee

Klicka för stor bild

Lauren signerar L.A Candy i  Nashville, Tennessee.

2009-06-29
 18:28:25

Lauren signerar L.A Candy i Alpharetta, Georgia

Klicka för stor bild

Lauren signerar L.A Candy på Barnes and Noble i Alpharetta, Georgia.

2009-06-29
 18:20:46

Lauren signerar L.A Candy i Bloomington, Minnesota

Klicka för stor bild

Lauren signerar L.A Candy på Barnes and Noble i Bloomington, Minnesota.


2009-06-29
 10:14:39

Har Lauren förlorat Audrina också?!

Lauren Conrad loses another friend?!

The Hills stjärnan Lauren Conrad & Lo Bosworth sågs igår ute i Los Angeles där de åt frukost på Griddle Café on Sunset Blvd. De tre rumskamraterna ( om hon fortfarande bor med dem) Audrina Patrdige fanns inte i närheten och vi antar alla de tre inte går ihopa längre. Audrina är ofta fotograferad ute i L.A med pojkvännen Justin Bobby och andra vänner men aldrig LC eller Lo. De av er som såg sista avsnittet av The Hills vet att det var lite spänt mellan LC och Audrina så kanske är de inte vänner länge? Vi får helt enkelt vänta & se!

2009-06-27
 18:12:13

Lauren signerar L.A Candy i Lake Grove, New York

Klicka för stor bild

Lauren signerade L.A Candy på Barnes and Noble i Lake Grove, New York.2009-06-27
 18:05:21

L.A Candy baserat på The Hills?!

Lauren Conrad har officiellt gett ut sin novell. Den före detta "Hills" stjärnan släppte precis hennes debut novell, " L.A Candy," och handlingen låter som hennes liv, Conrad intygar sina fans där ute att det är rent påhittat.


"Jag tog inget speciellt som har hänt mig. Det enda som jag gjorde var att visa, inte nödvändigtvis mig, men jag bara visade andra sidan av att vara på en serie som vår," berättade Conrad för MTV News. "Alla som har gjort en verklighets serie vet att man bara ser en sida och inte den andra. Det är faktiskt en intressan historia att berätta."


Boken handlar omen tjej som heter Jane Roberts som flyttar till Hollywood och så småning om får sin egen verklighets serie, som heter detsamma som boken. Hon börjar jobba  åt en evenemangs firma och där får du se alla upp och ner gångar av Jane's personliga och professionella liv.


Så, ifall du inte är övertygad än att allt är påhittat - eller om du är en av läsarna som försöker tolka vilka karaktärer som är baserade på hennes vänner från "The Hills" - tänk igen. Conrad insisterar att det är karaktärer som hon hittade på själv.


" Jag tror folk redan tror att några av karaktärerna är baserade på olika vissa karaktärer, men saken är den att, jag tror att alla har vissa människor i sitt liv," sa hon. " Alla har någon som de inte kommer överens med. Alla har en bästa vän. De har sina föräldrar. De har alla dessa olika människor I sitt liv och det har dessa karaktärerna också ( Jane ) och de alla representerar olika människor som ändrar dig."

MTV Shows
2009-06-27
 18:00:52

Lauren pratar om Stephanie

Lauren berättar om Stephanie som har gått ut i tidningarna & berättat att hon har Bulimi.

MTV Shows

Stephanie Prats The Hills medskådespelare har uttalat sitt stöd efter att hon avslöjat sitt problem med bulimi tidigare i veckan.

Hennes bror, Spencer Pratt, och vän / före detta medskådespelare Lauren Conrad säger att de är stolta över Stephanie för att hon är öppen om hennes problem med ät störningar. " Jag älskar och stöttar Stephanie", sa Spencer till MTVs nyheter i ett uttalande. "Vi alla har våra problem då och då. Hon är min syster och jag ber alltid för henne."

När MTV News pratade med Stephanie's före detta " Hills" medskådespelare, Lauren Conrad, på torsdagen, verkade hon vara upprörd över nyheterna och sa att hon önskade att hon kunde varit där tidigare för sin vän. " Jag visste att Stephanie definitivt har haft problem med serien och jag har försökt att finnas där för henne på alla möjliga sätt jag kunnat", sa Lauren. " Det är faktist väldigt upprörande att se, och sårande för du vill aldrig se någon du bryr dig om gå igenom det. Vi alla har pratat med Stephanie och självklart är vi där för henne, stöttar henne."


" Jag tycker att det var väldigt modigt av henne att komma fram och erkänna att hon har ett problem, och jag tror att från och med nu kommer hon arbeta med det och jag tror att det är ett väldigt viktigt steg för henne att ta."

Lauren beskriver en av varnings tecken förknippat med ät störningar. Faktan som Lauren beskriver om att Stephanie inte kunde komma till henne för hjälp, berättar Danielle Shelov, pshykologen på New York's Columbus Park Collaborative, att det är en av flera varnings tecken. Hon sa att människor med ät sttörningar har en tendens att dra sig tillbaka från vänner och familj.

2009-06-27
 17:54:48

Lauren blir intervjuad i Andersons Bookshop


På baksidan av området Andersons Bookshop i centrala Naperville - 85 grader på lördags eftermiddagen, och fyllt med mer än 250 ungdomar - du kan känna förväntande redan närmare 14.00.

Hon gick i - hennes tunna, 5-mul-6 ram styltiga på fyra-tums klackar, långa, blonda lockar draperas mjukt över axlarna - en flämtning av tillbedjan fyllde rummet, men det var snart drunkna i kameran klick.

"Hon måste användas till paparazzi," ett media fotograf spekulerade mjukt för mig.

"Ja, sa jag, att hitta mig själv leende tillbaka på denna unga kvinna som har gjort ett sådant konglomerat av sig själv.

Lauren Conrad var här i Naperville främja sin första av tre romaner, "LA Candy".

"Vem?" frågar du kanske. Och om du vet vem Conrad är kanske du bara rullar dina ögon. Eller kanske du bara förbannat inser att du missade hennes besök.

Conrad, 23, är på fem år "verkligheten" MTV stjärna "Laguna Beach: The Real Orange County" (från 2004-06), och på senare tid, "The Hills" (2006-09). Det visar krönika över sitt liv som en ung Kalifornien drömmare som slutligen bestämde sig för att flytta till Los Angeles för att göra karriär inom mode. Hennes liv var fyllt med mycket drama i arbetet, vänskap och kärlek. Hennes sista avsnittet med showen sändes den 31 maj.

I Conrads äkta, verkliga livet har hon lanserat en modekollektion, blev Lauren Conrad Collection, och den första officiella talesman för "märke" smink. Det uppskattas att hon gör $ 1,5 miljoner år för hennes TV-framträdanden, påskrifter produkt och nu, böcker.

Hennes bok-serien är "löst baserad" på hennes erfarenhet av oväntat landat en roll på en dokusåpan.

Oavsett om hon betraktas som en legitim stjärna, är en sak säker: Naperville välkomnade henne med mycket öppna armar.

Om "Team Lauren" T-shirts och gnäller på "Jag bara väntar på henne att komma ut!" med en kamera i högsta hugg från en flicka i boken undertecknandet linjen inte var nog många av de unga kvinnor - och även deras mammor - överens om att hon är värd att följa med.

"Hon vet hur man hanterar sig själv och hur man presenterar sig själv på ett positivt sätt, säger Liz Lear, 17, från Naperville som sköter Waubonsie Valley High School. "Hon är en känd person som agerar precis som vi."

Conrad var inte tillgängliga för kommentarer om hur hon håller det samman.

Men Jill North, en Aurora mamma som kom med sina döttrar Leah, 18, och Rachel, 15, att underteckna, sade hon förstår vad den stora hypen handlar om.

"Jag tittar på (" The Hills ") också," North skrattade. "(Conrads) en sådan ner till jorden flicka. Det finns alla sorters kaos som händer runt omkring henne att det är roligt. Jag tycker om hennes liv."

Rachel North, en annan Waubonsie student, ser upp till Conrad: "Hon är mycket sansade och blir sann till sig själv och sina värderingar."

Och Beth Hickman, 23, av Naperville uppskattar Conrads äkta personlighet.

"Hon är äkta," Hickman sagt. "Hon behandlar (hennes liv) mer likt verkligheten än Hollywood. Hon döljer inte heller någonting."

Med alla skador som berömmelse kan göra för någon, det är trevligt att se att det finns någon där ute av vem unga kvinnor i Naperville område kan bli inspirerad. Begreppet "The Hills" kan vara dumt av vuxna normer, utan som ett fan själv, dessa flickor har rätt: Conrad är en relatable - om än glamorös och mycket rik - till synes ner till jorden kvinna som du, i ärlighetens namn vill vara vän med.

Ok, så ingen på lördag bok undertecknande åstadkommit detta mål, men det definitivt var skrik att höras och glada hoppar ses samtidigt i butiken.

Och vad är så fel med det?

2009-06-27
 16:37:01

23

23
2009-06-27
 16:32:40

Information om L.A Candy & video med Lauren

Ni kan köpa Laurens Bok Här.

Här är en video där Lauren berättar om sin bok, vänskap & förhållande, och hur det för henne att vara en förebild för människor. Ni kan se videon Här.


2009-06-27
 16:03:17

Intervju med Lauren
Efter sex år och sju säsonger av att ha filmat  sitt liv (två säsonger Laguna Beach och fem på serien The Hills), Lauren Conrad är redo att stänga av sin mikrofon. Jag ville lämna The Hills " on a Good note", säger hon. "Det har varit bra så här länge, och jag tycker jag stannade länge nog". Så vad händer härnäst? 23 åringen har redan sin klädes Collection (fast att det för tillfället är på vänt) och en affär med Avon's produkter för yngre kvinnor, och hon har en ungdoms/vuxen novell som kommer ut i veckan. Den första av tre, L.A Candy är om en 19 årig tjej som flyttar till Los Angeles och blir stjärna på en verkighets serie. Hm, känns bekant.Du är en väldigt upptagen tjej. Hur hittade du tid till att skriva en bok?

När du är redo att skriva en bok, har du ingen aning om tiden och det engagemang som behövs. Jag visste att det skulle bli mycket jobb, men vi var tvungna att skjuta fram the deadline mer än en gång. Jag visste att jag skulle bli väldigt trött av att skriva, men ändå planerade jag en fyra dagars semester med mina föräldrar till Mexico strax efter min sista deadline. Det slutade med att jag sköt fram the deadline, så jag spenderade nästan hela min semester på mitt rum där jag jobbade med boken, medans det var fint väder ute.Det är ett tre boks avtal. Har du blivit inspirerad att skriva en fjärde eller starta en annan bok serie?

Om du hade frågat mig i slutet av den första boken, skulle jag ha sagt nej, men den andra boken har varit mycket enklare, därför att alla karaktärers introduktioner och konturer har redan gjorts. Så jag njuter lite mer och jag kommer definitivt fortsätta att göra detta.Boken verkar så lik ditt riktiga liv. Tror du inte folk redan vet allting som det finns att veta av att ha kollat på ditt program?

Folket ser historierna framför kamerorna, men för mig, allt som händer bakom kamerorna är den intressanta biten.Du säger att din bok bara är påhittad och bara lite är baserat på ditt liv. Folket kommer fortfarande att gemföra dessa två, eller hur?

Folk kan göra det med många saker. Som, "Den onda tjejen är den här människan och hennes bästa vän är hennes bästa vän i riktiga livet", men alla har en ond vän och en bästa vän. Karaktärerna i boken är bara människor som finns i varje människas liv.Där är en del hänvisningar till minderårigt drickande, knark och att kyssa killar. Men det är ju en ung/vuxen bok!

Därför att dessa saker existerar. Barn/Ungdomar är smarta, de vet när du försöker att göra en PG version av något som är äkta. Jag tänker inte ljuga och utesluta det, men jag försäkrar om att visa att där är konsekvenser för allt du gör.


Du är uppenbarligen nära dina föräldrar. Har dem någonsin skällt ut dig för något du gjort i serien?

Mina föräldrar är väldigt förståliga människor, och dem förstår att jag är ung och kommer göra misstag och de försäkrade mig om att jag alltid kan fråga dem om råd. De har aldrig kritiserat mina beslut som jag tagit. Min pappa skojar och säger att jag ska sluta kyssa killar och min mamma säger åt mig att sluta leka med mitt hår.Du leker verkligen mycket med ditt hår.

Ja, när du ser dig själv lägger du märke till vanor du har som du i vanliga fall inte hade lagt märke till.

Vad mer la du märke till?

Jag gör massor av ansiktsuttryck som jag nödvändigtvis inte menar att göra.  Jag har alltid tyckt att jag var smart och samlad, men när folk gör saker som är konstiga eller vidriga, I always make a face about it.Finns det någon chans att du hänger på Whitney Post i The City?

Jag tror inte det. Jag har pratat med vänner om att flytta till New York för några månader. Jag älskar staden, men hur konstigt det än låter så tror jag inte att jag hade klarat av vädret. Jag älskar Kaliforniens väder och Livsstil.Det är svårt att avgöra på showen, men hur reagerar publiken när du är ute?

Det finns en sak om New York och det är att ingen bryr sig. L. A är nästan så också för här är så många kändisar. Folket är verkligen chill de kunde inte bry sig mindre om en. Det är fantastiskt.

2009-06-26
 16:58:19

Lauren & Kyle lämnar Pizza Al Forno

Klicka för stor bild
2009-06-26
 16:35:45

Lauren's Träning Video.

Det finns två tjejer som har tagit reda på hur Lauren tränar med sin tränar Jared och gjort en video. Så ni som vill bli fita som Lauren kolla videon nere :)

2009-06-26
 16:27:00

Lauren conrad collection.Massa rea på Lauren Conrad Collection. Besök hennes Shop Här.
2009-06-26
 13:43:30

Exlusive intervju med Lauren.

Brittany som är ägaren till Lauren-conrad. net fick den underbara möjligheten att intervjua Lauren Conrad på henne bok skrivning i Naperville, Illinois den 20 Juni. Intervjun handlade om Laurens collektion LC Lauren Conrad, hennes orginalas kollektion. Den handlade också om hennes jobb, vad hon hoppas på att få göra i framtiden, framtida TV och film planer för L.A Candy och vad hennes största lärdom var av att vara på en reality serie. Tack så mycket till Lauren Conrad, Kathy Conrad och Melissa Bruno för tillåtelse att göra denna intervjun. 

2009-06-26
 13:24:12

22

22
2009-06-26
 13:22:44

Lauren Conrad: Starlet, author, new best friend


Lauren Conrad

Lauren Conrad blev intervjuad under bok signeringen på Anderson's Bookshop in Naperville.


Q: Varför inte ?

A: För att kunna berätta din historia måste du berätta alla andras historia, och jag tror inte det är min plats att göra det.
Q: Varför skriva en bok som det första du gjorde efter the hills?
A: Jag ville skriva en bok - Jag träffade Harper Collins men jag var inte säker på vad jag ville skriva om. Jag skulle skriva en dejting bok eller en moede bok. Dem kom på idén om en novell för tonåringar.

Q: Hur skrev du boken?
A: Jag började för ett år sedan. Vi plan la alla tre böckerna. Jag började framkalla karaktärerna på ett ungefär. Det gjorde jag under en resa till Italien. Jag åkte med min familj i två veckor och hade mycket tid. Harper Collins var underbar och väldigt tålamodig med mig. Dem hjälpte mig längs med hela processen - därför att, du vet, utan erfarenhet har du ingen aning om hur du ska skriva en bok.

Q: Vad brukar du läsa för böcker?
A: Vad jag brukar läsa? Jag har precis börjat läsa min egen bok faktist, vilket känns lite konstigt. Jag är mellan olika böcker just nu... Jag ska faktist köpa en bok idag. Den heter " I Was Told There'd Be Cake". Jag tycker om Chelsea Handlers' böcker. Har du läst "I Hope They Serve Beer in Hell?" Rolig, va? jag tycker om roliga böcker. Jag fick en  Kindle, you can buy them off Amazon. Men den gick i sönder.
Q: Gick den i sönder?
A:Jag hann aldrig använda den faktist. Den var i min strand väska.

Q: Ditt författar foto är bättre än Joyce Carol Oates författar foto.
A: Den är bra. Nästa bild, det finns en möjlighet att den kanske ändras.

Q: Kommer du att använda en polotröja?
A: Nej, en vit klänning och hålla en slickepinne - ellerhur?

2009-06-26
 11:50:51

21

21
2009-06-26
 11:49:50

Lauren signerar L.A CandyLauren signerade L.A Candy i Tribeca, New York.
2009-06-26
 11:11:36

Lauren lämnar Topshop i New YorkLauren var inne på topshop i New York. Hon kom ut med en kasse så något hittade hon iaf :)

2009-06-26
 00:25:33

Lauren lämnar The Late NightLauren signerar atugrafer före The Late Night med Jimmy Fallon.

2009-06-25
 23:00:36

Lauren på The ViewLauren var nyligen på The View och pratade om bland annat The Hills. Videon finns nedan :)

2009-06-25
 22:48:10

Lauren på The Early ShowLauren var gäst hos the Early Show i New York. Ni fick lite bilder från det ovan. Videon kan ni se nedan.
2009-06-25
 20:30:42

20

20
2009-06-25
 20:30:24

Lauren's första modevisning

Lauren's första modevisning ägde rum på Mercedes Benz Fashion Week i L.A! Massor med bilder finns här, då dem förbereder alla modellerna, själva modevisningen och vem av hennes vänner som var där :) självklart fanns Lauren's familj där också för att stötta henne. ( där finns en bild på henne och hennes pappa)!
Förberedningen inför modeshowen!
Modellerna på catwalken!


Familjen & vännerna som fanns där för att stötta Lauren!Designern visas & tackar!Kristin pratar om Lauren's modevisning osv!
2009-06-25
 20:28:20

Lauren på LAXLauren Conrad håller sig till sin " tried and true twisty braids" på väg till LAX. Hon var på väg mot NYC där hennes nästa stop är på hennes bokturné. Även fast  hon kanske får bebisar kastade på henne. LC sa nyligen att hon inte har brottom att stabilisera sig och ha egna barn. Nu är hon äntligen klar med The Hills och kan ha sitt  liv för sig själv och tar en paus från stora livs ändringar är förståligt.

2009-06-25
 20:04:49

19

19
2009-06-25
 19:56:30

Lauren signerar L.A Candy i Los Angeles


2009-06-25
 19:44:08

Lauren på The Tonight Show with Conan O'BrienNi som inte sett när Lauren är gäst på  The Tonight Show with Conan O'Brien kan göra det Här. Måste bara säga att hennes hår var verkligen snyggt uppsatt med inbakade flätorna.


2009-06-25
 19:28:12

18

18
2009-06-25
 19:23:45

Lauren och Kyle lämnar caféet Blu Jam.


2009-06-25
 18:58:45

Lauren Conrad Crosses Over to the Dark Side!"The Hills stjärnan Lauren Conrad måste ha blivit trött på hennes blonda hår för hon övergick nyligen till den mörka sidan och är nu en brunett. Dessa fotona var tagna på  Harper's Bazaar shoot in West Hollywood och vi gissar på att temat var shopping för Lauren bar stora Marc Jacobs shopping väskor! Vem hade gissat att hon skulle se så bra ut i brunt hår?! Vad tycker du?

               
2009-06-25
 18:29:37

Lauren ute i L.ALauren såg ute i L.A för att göra olika ärenden.

2009-06-25
 18:22:30

Nu släpps Lauren's kollektion
Lauren Conrad firade lanseringen av Lauren Conrad klädkollektion på heta La Boutique Intuition, som är den första butiken som visar The Hills stjärnan linje. Vid den tidpunkt då festen 6 PM tisdag fanns det redan mer än 20 personer som väntar utanför för att säkra en plats.

Inuti tuggade gästerna på mini-cupcakes från The Buttercake Bakery (med smaker av röd sammet, och vanilj med choklad isbildning) och smuttade champagne och en specialitet svans som kallas "LC" - som är gjord med 2 delar Domaine de Canton Liqueur, 3 delar kyld Prosecco, ett nytt krama av citron och en twist.

Även om mat och dryck var flytande, en strålande Conrad, chattade med sina kunder om sin nya linje och inspiration till kläder, som innehöll Audrina Klänning, uppkallad efter sin kompis Audrina Patridge.

Färgpaletten av samlingen ingår svart, vit, mörkblå, brun och bränd orange, och hennes stycken, som tog upp en hel del av butiken och utformades av några butiksmedarbetare,  från leggings till tub toppar och festa klänningar.

När Conrad - i en lång, svart V-ringad klänning från hennes linje, naturligtvis, och hennes hår var draget halv tillbaka - var hon upptagen med att charmiga sin nya kundkrets, den unga designern hälsade vänner och fans och tvingat dem alla att vara med påbilder.

2009-06-25
 18:19:43

This Weeks 9 Best Dressed Celebrities!

För ca 2 veckor sedan var Lauren med bland 9 Best Dressed Celebrities, där hon delade en andra plats med Katy Perry med den vacka klänningen som hon hade på "A Time For Heroes Celebrity Carnival".  Finns en bild nedan.

2009-06-25
 18:12:05

A Time For Heroes Celebrity CarnivalLauren & Lo var på eventet A Time For Heroes Celebrity Carnival som var sponsrat av Disney & pengar går till Elisabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation.


2009-06-25
 18:00:39

Cosmopolitan Juli 2009
Lauren ska vara med i Cosmopolitans Juli 2009 nummer, både på framsidan och en intervju! Ni har fått lite bilder från Photoshooten & vill ni Se lite behind the scenes & höra Lauren berätta om Photoshootsen så har ni videon nedan. Hon berättar lite om hennes nya bok & vad hon brukar göra på sin fritid. Finns en lite text under som ni också kan läsa om Lauren. ENJOY!

2009-06-25
 17:55:11

Lauren på Dodger StadiumLauren var på Dodger Stadium där hon kastade den första bollen i matchen mellan Dodgers och Phillies. Hon verkade iaf ha jätte roligt. En egen tryckt Conrad tröja som ni ser :)
2009-06-25
 17:48:19

Lauren och Kyle på basketmatch.Lauren & Kyle gick tillsammans på basketmatchen på Staples Center.2009-06-25
 13:24:49

Blandat 2007

Vissa artiklar är bara 1,2 sidor så tänkte posta dem här :)

Us Weekly Jan 2007People Magazine Feb 2007
Us Weekly Feb 2007 Del 1Us Weekly Feb 2007 Del 2Us Weekly Maj 2007Cosmopolitan Aug 20072009-06-25
 13:19:19

Lauren shoppar och äter med Lo

Lauren ute & shoppar. Behövs massa nya kläder till hennes nya bokturné :)


2009-06-25
 12:22:04

Lauren har tränatLauren åkte  hem efter att ha varit ute och tränat i Runyon Canyon.

2009-06-25
 12:15:07

Lauren lämnar mataffären Whole Foods

2009-06-25
 12:13:42

Twitter meddelande 090604 - 090618

090618 "Jimmy Fallon!!"

"Just finished filming Jimmy Fallon and now I'm heading to my book signing in NYC! PS Jimmy was so cool... Just became an even bigger fan :-)"


"About to go to bed after a long day. The book signing was amazing! Thank you so much to everyone who was there. Your support means so much."

"The Mark girls came to visit me between interviews!"


"Doing media tour... First time. Its kinda odd to sit in a dark room with a camera talking to people. Haha I feel like I'm talking to myself."


"Just finished a photo shoot. I got to wear some of my new stuff that's going into Kohls stores. Can't wait for everyone to see it :-)"


"In the car on our way to a book signing. The car has a TV so were watching Love Actually. (One of my favs!)"


"Hey just got back to the hotel. The book signing tonight was amazing! Thanks to everyone who came. It was great meeting all you guys. :-)"


"About to take off for Chicago for a signing at Anderson's Bookshop in Naperville."090612
"Just finished a photoshoot. We shot on the beach and it was so cooooooold!!"

"At my book launch Party!!"

"Good morning! Good morning! On our way to a photoshoot :-) It's gonna be a really fun one!"

"Just finished our shoot. I got to wear a brown wig all day. It fun... Kinda like playing dress up."
"Wiggin' out!"

"I just got a fancy new camera. So excited! Now I can take fun pictures on my tour! Slide show anyone??"

"Odd LA weather today... It was a perfect beach day this morning and it started raining in the afternoon. Hmm... June can't make up it's mind"

"Gooooood morning! My book goes into stores today! So exciting :-) and tonight is my first signing... 7pm at the Grove in L.A."


"Ohh la la... Fancy!"

"Leaving Conan. He was so nice :-) It went well until the end when I tried to walk off the stage and got lost and started wandering around..."


"Just left the Grove... Thank you to everyone who came!! You guys made my first signing great! Next stop... NYC :-)"

"In my hotel room. Just watched I love u man. Hmmm should prob get to bed for my 5am wake up call... But I'm not sleepy at all!"

"Good morning good morning... In hair and make up. On LA time so technically had a 2am wake up. Coffee stat!"

"Off to The View. Eep. Kinda nervous!"

"We just left The View. They were all very sweet. Met Anne Hathaway before going on. She was really nice and so pretty."

"Topshop is to me like candystore is to kid."


090606
"Ahhhh about to throw the first pitch at the Dodger game. Sooo nervous!!!"


"Take me out to the ball game..."
"Just finished the first draft of my second book... So happy."090604 "Shop shop shop! Gotta get about 15 outfits for my book tour... This could take a while!"

"Best seat I will ever sit in... Go lakers!!""Time to sign some books..."


"Watched a reading of the hills tonight. Sooo funny to see actors play all of us!! They did such a good job :-)"

Pics credit: http://twitter.com/LaurenConrad
2009-06-24
 23:32:09

61

61
2009-06-24
 22:53:19

Us Weekly Okt 2007

Lauren är med i Us Weekly Okt 2007 tillsammans med Whitney & Audrina :)


2009-06-24
 22:51:22

Lauren lämnar Frankies födeledagsfestFranke, Lauren vän hade födelsedagsfest på Dan Tanas där både Lauren & Kyle var bjudna.


2009-06-24
 22:27:34

Lauren och Kyle ute i Los AngelesLauren och Kyle sågs ute i LA.


2009-06-24
 22:20:50

17

17
2009-06-24
 22:18:45

Lauren och Kyle på hotellet Hollywood2009-06-24
 22:07:57

Lauren och Kyle i Santa Monica


2009-06-22
 17:30:40

16

16
2009-06-22
 17:24:14

15

15
2009-06-22
 17:23:38

Lauren Cover-Girl Seventeen Magazine Okt 2007
2009-06-22
 17:22:36

65

65
2009-06-22
 17:09:25

Uppdaterade datum för Lauren's bok turné

"Here is the updated book signings for my book L.A Candy.Tuesday, June 16, 2009 at 7 pm
Barnes & Noble at the Grove, 189 Grove Drive, Los Angeles, CAThursday, June 18, 2009 at 7 pm
Barnes & Noble Tribeca, 97 Warren Street, New York, NYFriday, June 19, 2009 at 7 pm
Barnes & Noble, 600 Smith Haven Mall, Lake Grove, NYSaturday, June 20, 2009 at 2pm 
Anderson's bookshop, 123 West Jefferson,
Naperville, ILSunday, June 21, 2009 at 2 pm
Barnes & Noble at the Mall of America, 118 E. Broadway, Bloomington, MNMonday, June 22, 2009 at 7 pm
Barnes & Noble, 7660 Northpoint Parkway, Alpharetta, GATuesday, June 23, 2009 at 6 pm
Davis-Kidd Booksellers, 2121 Green Hills Village Dr., Nashville, TNWednesday, June 24, 2009 at 6 pm
Davis-Kidd Booksellers, 387 Perkins Extended, Memphis, TNThursday, June 25, 2009 at 7 pm
Borders, 10720 Preston Road, Dallas, TXFriday, June 26, 2009 at 7 pm
Blue Willow Bookshop, 14532 Memorial Drive, Houston, TXSaturday, June 27, 2009 at 2 pm
BookPeople, 603 N. Lamar, Austin, TX


Sorry if I'm not coming to your city....I didn't book the tour."

2009-06-22
 17:04:21

Lauren & Audrina Maxim-Girls Okt 2007Lauren Conrad & Audrina Patridge Maxim photoshoot


2009-06-22
 17:01:14

Lauren är Cover-Girl på Japanska Tidningen JJ2009-06-22
 16:59:21

Lauren och Kyle lämnar My House
2009-06-22
 16:44:20

'Flipside' Party at My House


Lauren, Kyle & Lo var på My House där det var ett event.

2009-06-22
 16:42:07

Datum och plats för Lauren's bokturné

" I'm so excited about the release of my new book "L.A. Candy" on June 16th. 

Below are the cities and stores I plan on attending for my book signing tour.  Please check with the individual store for the time and details of the event.


June 16 - Los Angeles, CA -- Barnes & Noble, The Grove at Farmers Market


June 18 - New York, NY -- Barnes & Noble, Tribeca


June 19 - Lake Grove, NY -- Barnes & Noble, Smith Haven Mall


June 21 - Bloomington, MN -- Barnes & Noble, Mall of America


June 22 - Alpharetta, GA -- Barnes & Noble, Mansell Crossings SC


June 23 - Nashville, TN -- Davis-Kidd Booksellers


June 24 - Memphis, TN -- Davis-Kidd Booksellers


June 25 - Dallas, TX -- Borders, Preston Rd.


June 26 - Houston, TX -- Blue Willow Bookshop


June 27 - Austin, TX -- BookPeopleSorry if I'm not coming to your city....I didn't book the tour."

2009-06-22
 16:41:23

Us Weekly Aug 2007

2009-06-22
 16:40:37

Us Weekly Aug 2007


2009-06-22
 16:37:12

14

14
2009-06-22
 16:36:06

T-Mobile Sidekick LX Launch2009-06-22
 13:54:23

Celebrating Rebecca Minkoff's Fall 2009 CollectionLauren var inbjuden till en middag på Confederacy där hon firade Rebecca Minkoff's nya kollektion.

Klicka f�r att st�nga bilden Klicka f�r att st�nga bilden Klicka f�r att st�nga bilden
Klicka f�r att st�nga bilden Klicka f�r att st�nga bilden

2009-06-22
 13:38:28

Lauren besöker kontorsbyggnadenLauren var och besökte "sin" kontorsbyggnad. Hon har varit och tränat före besöket.

Klicka f�r att st�nga bilden Klicka f�r att st�nga bilden
2009-06-21
 23:58:03

Lauren & Whitney Teen Vouge Cover-Girl's Aug 2007

2009-06-21
 23:54:50

Lauren är med i family guyLauren gästspelar i Family Guy. Hon själv har sagt att hon är ett stort fan av serien själv. Kolla nedan!

2009-06-21
 23:30:05

Twitter meddelande 090501 - 090531

090531 "Ruh roe! Dress for the movie awards just arrived from tailor. Doesn't fit. Already 30 mins late to leave. The days about to get interesting"


"Just leaving the movie awards. Andy Samberg was the best host I've seen yet!"


"Uh oh.... Someone just told me that my last episode aired on the east coast with missing audio. Bummer. That's no way to go out... :-("


"Been writing all day. Deadlines! Taking a break soon (yay!)... to go to the gym (boo!)"


090524
"La la la.... Waiting for a flight at the airport. Got here way too early."


"About to do the after show (my last one!) In canada. Did press all day for my book... But found a little time to shop :-)"


090523
"It's a beautiful day here in LA.  Hope everyone has a great Memorial Day Weekend.   


I will be in Toronto Canada on Monday to join Dan & Jessi on the "The Hills" Aftershow.  Only 2 more episodes for me.


A big "thank you" to our armed forces for your service to our nation!!  On Monday, please remember our U.S. men and women who died while in the military service."


090519
"I just changed my twitter account to http://twitter.com/laurenconrad. The person who had the account before was a fake, but I was able to get it back.  YAY!"


090517 "Earthquake!!   :o  We were relaxing at home watching TV and the building started rocking.  We are fine!  :)"


090504 "I spent 5 hours in a recording studio today working on my new single (just kidding) I was recording the audio books for LA CANDY."


"BTW I'm up to almost 98,000 followers. Crazy! Just wanted to say THANKS to everyone that follows and thank you for your kind comments :-)"


"Goooooooooood morning! Been up since 630... On our way to a Habitat for Humanity build. I want caffeine... Loey wants McDonalds :-)"


"Just finished... We spent 5 hours digging ditches... I hurt everywhere! (But we actually had a fun day) PS check out
http://www.habitatla.org/"


"I've ended up at a mexican restaurant for cinco de mayo... That doesn't serve booze. No margaritas for me :-("


"Just about to leave for wango tango. Yaaay!!"


"Oh... My... Lady Gaga!! She was amazing!!"" wango tango med and steph"


"On my way home for Mother's Day brunch!! Yum!"


"Today was my 3rd 5 hour session in the studio recording my book. One more to go and I'm doooooone!"


"Yaaaaaay!! I offically finished recording my book!! And it only took 20 hours haha"090501 "Cutest pup ever!"


"Just got home from the market to realize I left my wallet at the check out counter. Haha I'm so lame sometimes


"Soon you will be my dinner :-)"

"On our way to the roller rink!!! Yaaaay!!"
"Rollerskating with steph!!!!"

"Yummm... Oreo yogurt topped with oreos... And raspberries!! I'm really livin' it up on my wednesday night!"


"Just got a 150lb clam shell at an antique store. It's sooo cool!!"
2009-06-21
 23:16:34

60

60
2009-06-21
 23:12:07

Entertainment Weekly Aug 2007
2009-06-21
 23:04:51

59

59
2009-06-21
 22:04:51

Lauren på Late Show with David LettermanNi som inte har sett intervjun kan se den nedan.

2009-06-21
 21:50:58

Lauren Cover-Girl Cosmopolitan Mars 2007


2009-06-21
 21:50:13

Twitter meddelande 090423 - 090428

090428 "Hanging out in Laguna with my parents. Such a pretty day!!"


"Anyone else watch Gossip Girl tonight?? So good! Can't think of a better way to start my week then with a little GG..."


090424
"In Chicago on our way to Milwaukee. Were searching for our next meal (hungry!!) Is there such thing as not THAT bad for you fast food...?"


"Ummm... did anyone else know that there's a "birthday cake" flavored jelly bean? Kind of amazing!"
090423

"at lunch with loey! yummm :-)"


"Just stopped by the US weekly party and now I am getting on a red eye to NYC!! Soooo sleepy!"


"Finally in NYC. Why is sleeping on a plane never the same as sleeping in a bed?? I'm so tired!"


"Ahhhhh I'm about to start getting ready for Letterman... doing my own hair and makeup. eep! Wish me luck!!"
2009-06-21
 16:06:52

Lauren shoppar med Lo!Lauren & Lo var ute i Bevery Hills där de shoppade tillsammans. Båda två  köpte någonting från Barneys New York.


2009-06-21
 15:16:53

13

13

2009-06-21
 15:15:09

Lauren på Paleyfest.Lauren var på ett event/mingel på ArcLight Hollywood tillsammans med Stephanie, Lo, Audrina och Whitney.


2009-06-20
 22:29:01

Laurens första meddelande på sin twitter :)

"Joining Twitter. YAY!"
2009-06-20
 22:28:20

12

12
2009-06-20
 22:27:40

Lauren i affären Kohl's2009-06-20
 21:00:44

Lauren och Kyle på Madison2009-06-20
 20:52:46

Lauren på flygplatsen LAX
Lauren är tillbaka i LA efter att ha varit i Vegas


2009-06-20
 20:39:09

Lauren på ett event i Las VegasLauren var nyligen på ett event i Las Vegas.

2009-06-20
 14:39:49

Lauren lämnar New YorkLauren sågs på flygplatsen JFK, för att åka hem. Hon har varit New York några dagar.


2009-06-20
 14:36:07

11

11
2009-06-20
 12:39:36

10

10

2009-06-20
 01:02:35

Lauren ute och shoppar, New YorkLauren var & shoppade på den nyöppnade butiken Topshop i New York!


2009-06-20
 00:51:10

Lauren på JFK, New York

2009-06-20
 00:43:25

Lauren och Lo på Diet Pepsi HouseLauren & Lo var på Diet Pepsi house där dem målade ägg för välgörenhet som sedan såldes.

2009-06-20
 00:34:13

Laurenoch Kyle lämnar bionLauren och Kyle har varit på bio och är på väg hem.


2009-06-20
 00:31:30

58

58
2009-06-20
 00:30:20

9

9
2009-06-20
 00:27:12

Lauren och Kyle på stranden!Lauren sågs med Kyle på stranden i Malibu!
Så söta dem är. Är verkligen glad för Laurens skull att hon hittat en kille hon verkligen verkar tycka om.2009-06-19
 14:57:03

57

57
2009-06-19
 14:51:21

55

55


2009-06-19
 14:33:08

8

8
2009-06-19
 14:25:33

Richie Madden Children's Foundation!Lauren var My House för att gå på ett event som var ordnat av The Richie-Madden Children's Foundation & Sony Cierge.


Ni kan se en video på när Lauren lämnar  The Richie-Madden Children's Foundation Nedan.

2009-06-19
 14:18:06

Lauren och Kyle på Barneys BeaneryLauren sågs igår på väg till Barneys Beanery och bilder finns även på dem inuti.2009-06-18
 23:36:04

Lauren och Kyle på Dominick'sLauren och Kyle var igår på Dominicks och sågs sedan lämna stället.


2009-06-18
 23:26:50

Lauren lämnar Katsuya

Lauren sågs lämna Katsuya

2009-06-18
 23:17:24

Lauren går från Luau
2009-06-18
 23:04:24

Barbie's 50th Anniversary

2009-06-18
 22:55:16

Lauren och Kyle lämnar My HouseLauren och Kyle sågs Igår lämna My House.


2009-06-18
 22:15:09

Lauren på Beso

Lauren var igår på restaurangen Beso!

2009-06-18
 22:06:08

Lauren medverkar i The CityLauren kommer vara med i The City pga att Whitney ringer henne om råd. S01E13 'I Lost Myself In Us'.

2009-06-18
 21:57:03

Lauren, Audrina och Lo ute!

2009-06-18
 21:50:44

Laurens nya boende i Westwood, Los Angeles

 Laurens (och Lo's) bor i byggnaden the Wilshire House på Wilshire Blvd i Westwood, Los Angeles. De bor där i en condo, en lägenhet och de har 2 sovrum och 2,5 badrum. Byggnaden är relativt nybyggd, det byggdes 1982 och det är inte mer än 30 år sen! Byggnaden ligger några kvarter ifrån universitet UCLA.

Byggnaden har en pool, spa, ett gym, parkering, tennisbana, konferensrum och de har även stor säkerhet då det finns en portvakt och en reception. Lauren flyttade dit för hon ville ha mer säkerhet.
2009-06-18
 21:39:17

Lauren flyttar till sitt nya boendeBilderna är från när Lauren åkte till sin nya lägenhet i Westwood! Synd att de flyttade från de förra huset det var verkligen fint.2009-06-17
 19:51:32

Lauren ute!Lauren sågs lämna sin agentur, United Talent Agency, Beverly Hills.


2009-06-17
 19:46:54

OscarsgalaLauren och lo var på Oscarsgalan där de fanns middag och sedan begav dem sig på efterfest. Vad tycker ni om Laurens lugg?
2009-06-17
 19:40:26

Lauren och CO på HawaiiLauren, Lo, Steph, Brody, Frankie och Doug på Hawaii.
2009-06-17
 19:34:22

Lauren och Lo åker från My HouseLauren & Lo var på My House tillsammans med Audrina och Stephanie.
2009-06-17
 19:31:02

Lauren och Kyle lämnar Dominick's
2009-06-17
 19:29:03

Myspace blogg 090601 - 091129

090601 "Last night was my last episode of "The Hills".  It was a bittersweet night for me.  A part of me is sad to say goodbye to something that has been such a prominent part of my life, but I know that it was time and I am very happy with my decision.  I want to take this opportunity to thank everyone who has watched and supported me over the years.  While putting my personal relationships and struggles on television wasn't always easy, the support I received from people made such a difference. Because of all of you, I was able to accomplish so many aspirations and for that I am very grateful.  So, THANK YOU EVERYONE!!!  I have some interesting projects in the works and I will keep you all updated. From what I've heard the next season will not disappoint :-)"

090616
"Hey!!! I'm so excited because my book, L.A. Candy, is being released into bookstores TODAY!  It's my first book in a three book series.  Hope you like it! Let me know what you think after you read it. Also, I will be a guest tonight on the Tonight Show with Conan O'Brien."

090617
"Thank you to everyone who came to see me at The Grove yesterday!! Everyone was so nice!  You guys made my first signing great! Next stop... NYC"

090618
"Good Morning!  It's a very busy day for me today.  I had a 5am wake up call (2am LA time) and taped "The Early Show".  I just finished taping "The View", which I was kinda nervous about, but the ladies were all very nice.  Later I am going to be a guest on "Late Night with Jimmy Fallon".  Then it's off to my book signing at Barnes & Noble Tribeca. I put the video from "The Early Show" on my page.  I will try to post the other videos if they are available."

090619
"It's been a busy couple of days here in New York.  Both book signings were amazing!  Thank you to everyone who came out to see me and had to stand in such a long line.  I wish I could have spent more time with each person, but the line would have taken forever.  I signed about 1,000 books tonight and got to meet over 1,000 wonderful fans.  I really appreciate all the nice things you all are telling me.  I have the best fans!! I just found out that some of the bookstore events are sold out and you need a ticket to come.  Please check with the bookstore before you come. Next stops.....Naperville and then Minneapolis"

090621
"Hey, I just arrived in Atlanta! Happy Father's Day, especially to my Dad who I couldn't spend the day with today because of my book tour. I did get to spend my day at Mall of America in Minnesota and meet over 1,200 amazing fans for my book signing. Thank you to everyone who came, it was my biggest signing day so far.

090623
"Thank you Georgia for another great day on my book tour.  I meet over 1,000 more fans and everyone was so nice.  I have acquired quite a collection of friendship bracelets from this tour, and other nice keepsakes!  Thank you!!  Today I will be signing in Nashville at Davis Kidd and tomorrow I will be in Memphis at Davis Kidd.  Please call ahead for more information on the book signing.
Some stores requires tickets for the event.  Some stores also want you to buy the book from their store".

Thanks also to everyone who came to my signing yesterday in Naperville. I loved all your great T-shirts! Tomorrow will be another book signing at Barnes & Noble in Alpharetta, GA. Please call the store if you need more information."

090627 After 2 weeks, 8 hotels, 10 flights, 11 signings, 3,000 sides braids, 10,000 books signed........ I'm done :) I'm coming home!!!! Thank you so much to everyone who came to my book signings. Thank you for your gifts, for all the nice things you said to me, for driving so many miles, for getting up early in the morning to get in line and for standing in the long line (especially in the heat). It was an amazing experience for me to meet so many fans in so many places. I hope everyone enjoys the book!  :)

090629 "Yeah!  I just heard I have been nominated for a Teen Choice 2009 Award in the following category:   CHOICE TV: FEMALE REALITY/VARIETY STAR   (THE HILLS) You can vote for all your favs on their website:

http://www.teenchoiceawards.com/index.php. The show will air on August 10th 8/7pm on FOX."

090710
I will be at Harrah's Resort Atlantic City on Saturday, July 25th @ 11:30pm. Venue:  The Pool After Dark
Tickets available at the door or in advance at www.areaevent.com/ Must be 21 years of age or older with valid ID.
För mer  information klicka
HÄR

090711 New York Times Bestseller....Yay!! 
A big THANK YOU to everyone who bought my book!!  It has been on the New York Times Best Seller List for 2 weeks and this week it's #1..... YAY! This is such an honor!!  I really appreciate everyone's support and nice comments about the book.  My next book should be released sometime in February and there will be another book tour.  I will keep you all posted.

090810
I will be taking the hot seat, hoping to correctly answer a single question worth $50,000 for my favorite charity on "Who Wants To Be A Millionaire". This Wednesday, August 12th at 8pm on ABC. Tune in to see how I do!!

091129
Hey! Hey Everyone!  Sorry I haven't updated my profile in a while.  I found some pictures I took on my last book tour and just added them :-)  Hope everyone had a good Thanksgiving!


Backstage touch ups


Every day a new city...


Plane rides...


Airport in Texas


Car trips...


On a room service diet :-)


Living out of a suitcase for 2 weeks
2009-06-17
 19:28:31

Lauren firade födelsedagen i Las Vegas2009-06-17
 19:11:13

Lauren ute med Jill och Lo!2009-06-17
 19:06:06

Lauren handlar matLauren sågs läman mat-affären Whole Foods.


2009-06-17
 18:59:28

Lauren och Kyle på Café
Lauren och Kyle lämnar The Coffee Bean & Tea Leaf Café.


2009-06-17
 18:50:37

25

25
2009-06-17
 18:49:34

Lauren tillsammans med Kyle på stranden i MalibuLauren & Kyle på stranden. Hon ligger och solar & han surfar :) vilket sött par!2009-06-17
 17:28:05

Seventeen Aug 2006


Lauren är cover-girl på tidningen Seventeen 2006 + det finns bilder & intervju i :)2009-06-17
 17:03:00

Lauren och Lo lämnar gymmet2009-06-17
 16:50:20

Lauren tankar bilen
2009-06-17
 16:41:50

Lauren ute med Lo & Audrina!Lauren var med Lo & Audrina på Beso i LA.


2009-06-17
 16:36:34

Lauren och Kyle på Malibu WinesLauren och Kyle har en liten picknick tillsammans på Malibu Wines, som  ligger i Malibu. Innan det så var de i en mataffär för att handla mat som de skulle ha med. Malibu är väldigt mysigt så dem valde helt klart rätt ställe.2009-06-17
 16:23:23

Lauren och Lo på café!

Lauren och Lo var på caféet M Chaya i onsdags.


2009-06-17
 16:11:37

Lauren med i Bromande S01E03Lauren var med i Bromance där hon hade en liten frågesport med deltagarna som hette " The Dating Game".

Tags: Bromance, MTV Shows

Spola fram till 2,51 min så börjar det med Lauren där :) enjoy!

2009-06-17
 01:55:14

Reklam för mark


2009-06-17
 01:52:27

Lauren kollar lägenhet med vänner!


Lauren sågs kolla lägenheter ute i Hollywood.
2009-06-17
 01:46:19

Blandat 2006

Finns några tidningsutklipp som bara är 1,2 sidor. Så tänkte ha en lite kategori blandat också där jag postar dem.En artikel om Lauren i Us Weekly Aug 2006Lauren i Us Weekly Okt 2006.

2009-06-17
 01:43:19

Lauren och Steph äter lunch på TartLauren åt lunch med Stephanie på Tart.
2009-06-17
 01:34:35

Lauren och Lo äter lunch


2009-06-17
 01:21:55

25

25
2009-06-17
 01:19:41

222

222
2009-06-17
 01:01:39

Teen Vouge 2006

Lauren är omslagstjej på tidingen Teen Vouge, 2006. Lite roligt att hon är omslagstjej på tidningen hon jobbar på hihi..2009-06-17
 00:42:45

Myspace blogg 090101 - 090528

090101 "HAPPY NEW YEAR!!!!!!Hope you all had a great new years eve! I wish you a happy, healthy and properous 2009"

090204 Thank you all so much for all the awesome "Happy Birthday" comments.  That was so nice of you!  I had a great birthday with some of my friends in Las Vegas.  We also watched the Super Bowl.....wow, what a game!"

090217
"Hey.....Just letting you all know that "The Hills" Season 4 DVD is now available for purchase at: http://www.seenonmtv.com/index.php?v=mtvhil"

090224
"The new trailer for "The Hills" Season 5 is out.  Get your first look at all the drama headed your way.  You can preview it on my page or visit MTV.com http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills/series.jhtml"

090301
"I'm excited to announce that my book, L.A. Candy, will be released on June 16th and is available now for pre-order from bookstores.  The first of a three book series of young adult fiction for HarperCollins. They will tell a behind-the-scenes story of a young girl who moves to L.A. and unexpectedly becomes the star of a reality television show.  The books will be loosely inspired by my own experience and are definitely influenced by my own life.  Some of the characters may symbolize people in my life, but it is in no way calling anyone out. I've always loved books that I could lose myself in, ones that would transport me to another place, but had characters I could relate to. So, I'm so excited to have this opportunity to write books like that for other readers."

090304 "The Hills" Season 5 will return on March 30th!!"

090320 "APRIL 6th at 10PM ET on MTV!! Sorry, I gave you the wrong date on my previous blog."

090320
"A lot of people ask me if I have a Facebook, Twitter,Friendster or Bebo.  I do NOT have one.  I have heard there are some fake ones for me, but it's not really me.  I do NOT have a private MySpace profile either.  This is my only profile for MySpace.  I only have a Website and this MySpace profile.   Sorry if you have been fooled by fakers.  Please spread the word.  Thanks!"

090325
"Hey everyone!  
I want to take a moment to clear something up.  A few days ago a statement was released to the showrooms that carry my clothing line. It asked them to let the stores know that I was planning to take a couple seasons off from my line so that I could make some changes that I felt were necessary.  As a result, a lot of people were under the impression that my line was being discontinued or had been dropped. This isn't the case at all. The truth is I was the one who asked to take a couple seasons off. I have learned so much in the past year and I want to apply that to the improvement of my clothing line. I also wanted to make some changes in production so I would be able to lower the price point.  
That being said, I am actually really excited about beginning this process. I have spent the last couple weeks working on designs for spring, which is when I am planning to bring the (new and improved) line back. I also have some very exciting things going on that will be announced shortly.
So stay tuned!"

090330
"Hey, I'm in Toronto, Canada today.  I will be with Dan & Jessi to host "Live With Lauren" TONIGHT at 10PM on MTV.  It's my final season on 'The Hills!' Check out a preview of the drama in store for season 5, premiering April 6 at 10 PM ET/PT.  'The Hills Season 5 Preview'  is tonight at 10PM ET/PT  Get the scoop on the upcoming season! Sorry for the late notice!!"

090405
"I've had a busy couple of week jet setting and promoting the new season of the hills. I've been to Milwaukee, Toronto and Washington DC in the past 10 days. It's nice to be home! I'm enjoying my first relaxing weekend in awhile. Tomorrow night is the premiere of THE HILLS!!!! Don't forget to tune in or set your Tivo/DVR."

090414
"On Sunday, May 3rd, I get animated and join the cast of one of my favorite shows..... Family Guy!  In the May 3rd episode, I get tangled in a romantic web of Brian the dog's making.  I had so much fun doing this.  Tune in and see what happens!!"

090415
"Hey..... I will be hosting the Grand Opening of the Wet Republic (ultra pool) at the MGM Grand in Las Vegas, this Saturday, April 18th at 2pm.  Tickets are available online. You must be 21 or over. It's going to be fun.....I hope you can join the party!!"

090421
"Hey! I just got a Twitter. My name is LClaurenconrad" [Så Lauren har skaffat Twitter! Adressen dit är då http://twitter.com/LClaurenconrad :) Har infört en ny kategori som heter Twitter.]

090422 "It's back to NYC for me! I will be a guest on Letterman tomorrow night, Thursday, April 23. Hope you can catch the show.I'm really racking up those frequent flyer miles lately. & "Loey and I, along with other celebrities, decorated Easter eggs which are up for auction at Clothes Off Our Back-to help raise funds for food assistance charity Feeding America.  Anyone wanting to bid on these eggs can visit www.clothesoffourback.org. Or.....you can check out my cute little guy at www.clothesoffourback.org/product_info.php?products_id=2212 "

090503
"I just changed my twitter account to http://twitter.com/laurenconrad. The person who had the account before was a fake, but I was able to get it back.  YAY!"

090515
"Some of you may have already heard the news that I am launching a brand new apparel line for Kohl's department stores.  The line will be available in October exclusively at Kohl's stores and on the store's website. The prices will range from $20 to $60. It's a California chic line and it will be called LC Lauren Conrad.  The clothes will be a little more casual.  We are trying to take that California style and make it accessible everywhere. I am so excited to be able to do what I love, work with a great company,  and also make clothes that are accessible to the fans who have made this all possible in the first place. The line is looking great so far!"

090527
"My book, L.A. Candy will also be available in Canada & Australia. The release date for Canada is June 20th. The release date for Australia is June 24th."

090528
"The Hills" season finale, and my very last episode, will air this SUNDAY (not Monday) May 31st at 8pm.  Don't miss it!!"
2009-06-17
 00:30:20

Det nya året 2009

Laurens nyårslöfte

Acesshollywood frågade Lauren vad hennes nyårslöfte var och hon sa:
"  Jag vet inte. Jag tror att jag alltid letar efter att förbättra min stil. Men ja, bra fråga"


2009-06-16
 14:19:55

Välkommen till min nya blogg!