2011-02-06
 22:00:00

Lauren Conrad Show

Lauren's show som skulle sändas på mtv läggs ner. MTV säger såhär:

I höstas meddelade MTV att det var återförenas med Lauren Conrad, stjärna av nätverkets Laguna Beach och The Hills, för en annan verklighet serie fokuserat den unga stjärnan modekollektion.

"Vi beslöt att inte gå vidare med showen, säger David Janollari, EVP, chef för Programmering för MTV. "Hon gjorde enpilot. Vi pratade om de fanns en möjlighet att klara av att sätta ihop något med de meterial vi hade. Men där är också en stor förfrågan som Mark baserade på hennes intresse och finansieringen. Vi älskar henne! Vi skulle älska henne vårt nätverk! "

Den
föreslagna serien var inte en glansig verklighets såpa som The Hills men mycket mer dokumentär stil. Det var också märkbart frånvarande från MTV: s nu denna veckan. Sa Janollari, "Det var en stort försök men det känndes bara inte som en perfekt passform för oss nu."


Men tror alla kan vara lugna. Lauren är så pass stor nu att hon kommer att hitta någon annan som köper hennes show. När hon först gick ut med att hon skulle göra showen fanns de 4-5 köpare, de är säkert inte problem. Tror dock att mtv kommer att ångra sig, för showen kommer bli stor :)

Vad tror ni händer nu?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: