2011-04-06
 20:00:00

L.A Candy & Kyle Howard

Lauren Conrad - vars debut tonårs-roman, LA Candy, slog nr 1 en New York Times bästsäljarlista - gjorde så att Lauren fick ytterligare tre-bok serie hos HarperCollins, berättar hon till US Magazine exklusivt.

Heter The Fame Game, är Hills alun kommande trilogi som i verkligheten TV universum, och funktioner Madison Parker, en ambitiös, hänsynslös karaktär från LA Candy-serien som är redo att bli en stjärna i sin egen rätt. I hennes sätt? Backstabbing familj vänner, envisa paparazzi och en media skandalen efter den andra!

"Vi tog den elaka flickan i [LA Candy böcker], som henne," berättar Lauren om The Fame Game tuffa huvudperson Madison.

"Denna serie handlar om en tjej som älskar allt som berömmelse är, och det är allt hon någonsin verkligen ville,"berättar Conrad. "[Madison] har kul med pressen, hon haruppmärksamhet, och hon välkomnar skandaler!"

Om Madison låter bekant (Heidi Montag, kanske?), försäkrar Conrad Oss hennes karaktärer är inte baserad någon verklig. "Nej, vi har bara kul med det! Vi tog olika[Hollywood] stereotyper.

Med ett imperium kläder att köra också (hennes tredje klädes-linje debuterar i höst), När hade Lauren egentligen tid att skriva?

"Mellan 11:00 och 02:00,"berättar Conrad. "Min telefonen ringer inte, och det finns inget på TV!"

Är Conrads långvarige pojkvän, skådespelaren Kyle Howard, en LA Candy hängivne? "Han läste min första bok, det var sött gjort," säger Conrad och skrattar. "Jag sa till honom att han inte behöver läsa resten." Jag tror inte atthan är den målgruppen ! "



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: