2011-04-12
 10:00:00

Hår Exstensions

När Lauren hade sitt långa hår innan hade hon extensions, alltså löshår. Tänkte berätta lite om det. Man kan ha löshår på olika sätt. Om ni kollar videon nedan så har hon klämmor som fäster hennes löshår. Man kan också gå till en salong och få de inflättat i ditt riktiga hår och dem syr också in de i flätorna och man kan också bränna fast de i ditt riktiga hår. Det finns också keratinvax & limpistol. De är några av dem vanligaste metoderna.

www.happyhair.se är en jätte bra sida med massor av olika löshår. Jag har provat med klipps och de är jätte bra. De sliter inte på håret och de blir fint. Var med när min kompis gjorde inflätat och de var också bra. Men när hon skulle ta ut fläterna för att byta hår osv så tappade hon lite av de flätade håret. Inget farligt, men vanligt. Det blir svårt att tvätta de flätade håret och de blir ju fett efter ett tag, men de ser ju ingen :)

Hittade en jätte bra sida där alla metoderna är noggrannt beskrivna. Ni kan gå in och läsa och sen kan ni bestämma er vilken metod som passar er. Kolla in sidan HÄR. Har ni frågor så ställ dem gärna :) Här på bloggen eller mejla mig på [email protected].







Clip-on klämmor.

Ni hittar clip-on HÄR. Fungerar de inte så sök på clip-on.


Keratinx & Limpistol

Ni kan läsa & köpa de HÄR.

Fläta och sy


R

=)



PUBLICERAT: 2011-04-12, 10:23:28 | URL: http://rebecaelizabeth.blogg.se/
Sara

Jag har klämmor (clips) ibland när jag vill vara extra fin, tycker det är hur smidigt som helst! :)



PUBLICERAT: 2011-04-13, 11:02:20 | URL: http://www.sarastenberg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: