2010-09-09
 14:23:54

Förberedelser för The Emmy's

Med Emmy Awards bara är några dagar bort, sparkar kändisarna i sin höga växel för att deras kroppar ska vara i toppform innan de drabbas av den röda mattan. Celebrity tränare Jarett Del Bene - vars kunder finns Lindsay Lohan, Hills alun Lauren Conrad och Dancing with the Stars "Karina Smirnoff - berättar UsMagazine.com hur man kopiera deras A-lista träning.

"För Emmys, kan vissa av dem ha slappat under sommaren på grund av semester och bara haft roligt. Inte alla kan bo konsekvent, berättar han. "Då behöver du en sammanfattning skärper sig workout plan för att komma i form i ett ärende av tre till fem veckor."

Hur tillbringade dina klienter sin semester?

"När du har en kort tid att bli i from på bör du definitivt vara låg på kolhydrater och sparka upp intensiteten i din konditionsträning - boxning, Stairmaster, löpning, biometri," Del Bene säger.

Även om han ofta rekommenderar sina kunder träna tre dagar i veckan och gör tre timmars cardio per vecka, uppmanar han dem att lägga till en till två timmar kort flera veckor innan de visas på en gala.

"Den största saken för galan är att du måste chocka kroppen. Intensifiera hjärt och växla upp verk rutinen", säger han.



Enligt Del Bene - vars kunder är även Vampire Diaries "Nina Dobrev och Pretty Little Liars" Shay Mitchell - variera dina rutiner för de är avgörande för att se resultat snabbare.

"För de fem timmar som vi gör cardio per vecka, en dag ska vi göra en kickboxning session, nästa gång ska vi gå igång för en vandring i bergen, och sedan nästa dag ska vi göra några biometriska utbildning, liksom hoppa knäböj, hoppar box, borrar agility med kottar, berättar han.

Få platt abs snabbt med dessa enkla tips

Men Del Bene säger ökad träning räcker inte att vararedo för röda mattan - han hantverkar en speciell 1.500 kalori diet för hans kändis klientel också. "De får den tunga kolhydrater på morgonen, såsom havremjöl och äggvita. Sen för ett mellanmål ska vi kasta in ett äpple eller banan, något liknande", berättar han.

"Till lunch, kasta vi i en Muscle Milk Light skaka, som har cirka 20 till 25 gram protein. Mina kvinnliga klienter älskar Muscle Milk Light, så vi kastar  alltid i det. Då, för middag, några grillad lax, grönsaker och brunt ris. "



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: