2010-05-22
 15:44:25

Christian Louboutin

Som vi alla veta älskar Lauren skor och ett märke hon bär mycket är Christian Loubutin. Finns bilder nedan där Lauren har dem på sig. Tänkte berätta lite om Christian Louboutin, hur han blev så stor och hur man känner igen hans skor.

Christian Louboutin Hyper Prive  865 $ = 7140 Kr


                   
________________________________________________


Christian Louboutin Declic Suede Pumps 595 $ = 4912 Kr



       
_____________________________________________________

Christian Louboutin very Noeud slingbacks Black 238 $ = 1965 Kr



Hur vet man om det är Christian Louboutin som har gjort skorna? Jo, Christian Louboutin har alltid röda sulor på hans skor, vilket många andra affärer har börjat ta efter. Själv tycker jag att det är super snyggt, synd bara att skorna är så dyra. MEN har hört & läst att dem ska vara super bekväma och har bra kvalité. Så varför inte?

      


Historien bakom skorna:

De klarröda sulorna är skolegenden Christian Louboutins signum, men i ärlighetens namn behöver han dem knappt längre. Hans fantastiska Brugues, original-platåpumpsen som alla från Gucci till Din Sko inspirerats av är vid det här laget lika kännetecknande de.
Christian Louboutin upptäckte sin fascination för skor när han började gå på nattklubbshower och försökte redan som sextonåring kränga sina första skapelser till dansarna. Sen frilansande han för bland andra Maud Frison, Chanel, Yves Saint-Laurent och Sidonie Larizzi, innan han började arbeta med skolegenden Roger Vivier. 1992 öppnade han sin första butik för sitt eget märke och sedan dess pryder hans skor både kungliga och skådespelande fötter världen över. Han har samarbetat med de flesta stora designerns och har också börjat utveckla sitt eget märke genom en kollektion väskor.


Elin

HejHej!

Haft en bra lördag?

Kram!



PUBLICERAT: 2010-05-22, 19:53:11 | URL: http://fleuree.blogg.se/
Ägarinnan

Elin - ja, haft en super mysig lördag med ett tjejgäng & fint väder :) Självdå? Kram



PUBLICERAT: 2010-05-23, 00:27:33 | URL: http://laaureenconrad.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: