2010-03-25
 13:15:59

The Hills Säsong 6

Säsongs finalen av "The Hills" i december lämnade en hel del obesvarade frågor: Kommer Kristin och Justin Bobby's förhållande att hålla? Var det verkligen sista gången Audrina och Justin Bobby pratade? Kommer Brody faktist att bryta med Jayde? Och kommer Heidi och Spencer någonsin att ha en liten Pratt? Dessa frågor kommer att bli mycket mer dramatisk under seriens sjätte och sista säsongen, som tillkännagavs av Entertainment Weekly.

Det ska bli en sjätte säsong av The Hills utan Lauren! De som kommer att fortsätta vara med är Heidi, Spencer, Lo, Brody, Stephanie, Audrina, Justin och den nya medlemmen Kristin. Även andra nya ansikten kommer dyka upp.

" Spencer och Heidi kommer vara ny gifta så kraven kommer vara högre än någonsin för dem två att få det att fungera. Tittarna kommer få se att livet i Los Angeles blir bara mer komplicerat som vänskap, förhållande och lojaliteten är testad som aldrig förr. "

Ja, den kommande säsongen är seriens sista. "Jag tror att vi har berättat historien om kamp och att finna sig själv i LA," berättar Adam DiVello för EW. "Många av dessa ungdomar har funnit sig själva och har verkligen slagit in på olika karriärer och olika vägar."


Många av händelserna de senaste månaderna har handlat om att finna sin väg in i säsongen, bland annat Heidi Montag's plastikkirurgi, vars resultat hon visar till sin mamma i första avsnittet. "Vi berättar hela historien," säger Devello. "Vi är där och filmar när Heidi träffar sina föräldrar. Våra kameror finns där just det ögonblicket som Heidi's mamma öppnar dörren och ser hennes dotter för första gången." producenten Liz Gateley berättar "Det är en riktigt rörande men hjärtslitande scen att titta på."


DiVello kommenterade även rykten om att Montag's make Spencer Pratt har lämnat showen. "Spencer går igenom en del saker just nu, och när han gått igenom det kommer vi vara tillbaka och filma med Spencer igen. Så du kommer får se honom igen. Han kommer vara med i de flesta avsnitten."


Även i seriens sista 12 episoder, kommer fansen se Audrina Patridge dejta sångaren Ryan Cabrera och Kristin Cavallari kämpa med rykten om drogmissbruk. "När Kristin var i Miami för Super Bowl, var det definitivt en del sena kvällar för henne och rykten om att hon skulle ha festat lite för hårt," sa Gateley. "Så vi kommer definitivt att avse den delen av Kristin. Vi fick med de mesta som du läst om i tidningarna."


Och kanske viktigaste av allt, kommer Lauren Conrad, som lämnade serien 2009, vara tillbaka? Vi får väl vänta och se, även om DiVello sa: "Jag har alltid skojat om att det skulle vara trevligt att se Lauren gifta sig."


"The Hills: Final Season" har premiär den 27 april  följt av "The City" på MTV.
Alltså kommer avsnittet synas på mtv.com den 28 April för oss som bor i Sverige.


Preview!
The Hills (Season 5) - MTV Shows

Lo pratar om Kristin
The Hills (Season 5) - MTV Shows

Frankie pratar om Kristin och deras förhållande
The Hills (Season 5) - MTV Shows

Kristin berättar själv
The Hills (Season 5) - MTV Shows

Lo, Audrina och Sephanie pratar om Kristin's uppförande



Som många vet är detta sista säsongen av The Hills! alla i cast'et pratar lite om vad dem tycker.
MTV Shows


Linnéa

Så tråkigt att det är sista säsongen, men alla börjar väl starta sitt eget liv. . . fin blogg =)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: