2010-12-15
 13:00:00

Varför kommer hon tillbaka?!

Lauren Conrad sa att det var begripligt för henne att återgå till TV med sin nya MTV dokusåpor, för utan tv, finns det inget annat sätt för Lauren att generera en betydande publik och fans.

Tänk på det, Lauren Conrad har en ny klädlinje för att främja och behöver all exponering hon kan få, med bestämd potential att öka försäljningen.

Plus, har Lauren andra företag som behöver uppmärksamhet som hennes bästsäljande LA Candy och Style böcker trots det faktum att de går till nummer ett redan.

Trots att Lauren har stor framgång på TV, med Kohl's, med LA Candy, och med henne trogna fans, vill Lauren Conrad skapa ett framgångsrikt imperium.

Att växa ditt imperium, måste du skicka ditt meddelande till en stor publik, en publik som inte bara är tweens, tonåringar, och college ålder, Lauren vill ha en publik som har slut skolan, har jobb, och är mogna vuxna.

Och så med dessa skäl, det är därför Lauren Conrad återvänder till tv med en helt ny show och ett helt nytt koncept, det är därför  Lauren Conrads TV åkterkomst var vettigt.

Jag tror inte det stämmer som står i denna artikeln. Jag tror att Lauren vill komma tillbaka för att visa en annan sida av reality och att hon får producera själv nu, vilket var hennes stora dröm. Vad tror ni?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: