2010-08-03
 18:12:45

Lauren startar en ny klädes-linje

Efter att ha stoppa produktionen av hennes första klädkollektion förra året, är Lauren Conrad tillbaka på det igen, med planer på en ny modern kollektion som redan pågår. Med sin prisvärda Lauren Conrad insamling som redan säljs på Kohl's, berättar den tidigare Hills stjärnan att hon startar en ny linje med flera av hennes bästa vänner.

"Det är en samtida kvinno linje", avslöjade hon för tidingen PEOPLE, då hon var värdinna på Las Vegas Tao Beach i lördags. "Kohl's är ett mycket daglig-klädsel linje, med mycket grundläggande kläder. Detta kommer att vara mer specialicerade grundläggande kläder, mer av en butiks linje. Det kommer att finnas på en högre prisnivå. Det kommer att vara mycket olika. "

Lauren berättade också att den nya kollektionen precis har börjat, kunde hon inte vara mer exalterad. "Det är en sak att arbeta med en stor återförsäljare som Kohl's och det finns så mycket du får göra, men det finns lite mer av en spänning att göra det på egen hand, sade hon. "Det är en mycket mer arbete, det är mycket mer stressande, men det är något jag älskar att göra så jag ser verkligen fram emot det."


Vad tror ni om denna klädes-linjen?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: