2010-08-15
 10:27:22

Lauren handlar mat



Lauren Conrad pratade om sin mobil i fredags när hon åkte för att göra hennes inköp av livsmedel i LA - hon var glad att tala i telefon, men hon är inte ett fan av människor i andra bilar slående upp en konversation genom fönstret när hon kör.
Den tidigare stjärnan i The Hills sprang ärenden efter en träning, och hon var fortfarande klädd i sina träningskläder.




Sandra

Haha, älskar hur hon har solglasögonen på även när hon handlar! Så typiskt Lauren :)


Ägarinnan

Sandra - haha, ja! Men alla i Hollywood har de ofta. Bra för tjejer slipper dem sminka sig, man ser ändå inte de :) tror de är därför Lauren har dem ibland, så hon slipper göra vid sig. I Sverige skulle de ju bara se dumt ut :P Glasögon på vintern haha :D



PUBLICERAT: 2010-08-16, 16:59:19 | URL: http://laaureenconrad.blogg.se/
Sandra

Ägarinnan - Jo, precis. Det är nog därför. Rätt smart egentligen. Men på mataffären kan man väl gå osminkad? :P Men det är klart, hon har ju paparazzis som omringar henne.


Ägarinnan

Sandra - ja, men bilderna är när hon går in och ut så kanske hon tar av sig dem där inne och sätter på dem precis när hon ska ut för hon vet att dem är där? haha, roligt är de iaf. skulle aldrig få för mig att ha brillor på i mat-affären :D



PUBLICERAT: 2010-08-16, 22:45:14 | URL: http://laaureenconrad.blogg.se/
Sandra

Ägarinnan - jo, men hon har ju plockat på sig rätt mycket så det vore ju lite konstigt om hon precis hade kommit in. Men hon tog säkert av dom sen. Måste vara jobbigt att se allt så mörkt :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: