2011-08-25
 20:02:00

Lauren skriver för Forbes Lifestyle

Lauren Conrad är en sällsynt ras av reality kändis. Hon sjunger inte, hon dansar inte, hon kastar inte hennes kurvor i vårt ansikte eller med hennes personlighet. Så hur förklarar du den jublande publiken, oändliga tidskriftsomslag och 1,8 miljoner Twitter följare? Enkelt. Hon verkar vara som en av oss, nästan.


Vi har sett den 25-årige All-American Beauty bryta upp med fusk pojkvänner och navigera travails av gymnasiet på hennes hemstad skede av MTV: s Laguna Beach. Sedan följde vi Lauren till LA, uppifrån och ned på BMW cabriolet med Natasha Bedingfield skrällande, att följa med henne genom praktik, högskola hjärtesorg och bästa vän drama i The Hills. Nu har hon satt näringslivet i sikteoch Forbes Livsstil har bjudit in henne för att dokumentera resan.


När jag pratade i telefon med Lauren för ett par veckor sedan talade hon till mig medan vävning genom LA trafiken på väg till en fotografering. Just nu har Lauren två klädes-linjer , två webbplatser och en framgångsrik roman-serien (LA Candy var en New York Times bestseller). Natten innan lämnade hon in sitt manuskriptet till hennes femte roman och besökte även Chelsea Lately. Inte illa för en 36-timmars stretch.


Laurens hoppa från kändis till entreprenör & hon sätts på samma bana som många klarögda konstanta cover-girls, men om hon kan kanalisera sin personlighet till en varaktig kommersiella tour de force återstår att se. Sammantaget har hon en bra start. LC Lauren Conrad, en exklusiv damkläder linje för Kohls har stigit från att ha sälts i 300 butiker till 1.000 på ett år. Specialitet klädkollektion Papper Crown, som hade debut i sommar, har redan uppvaktad av Fred Segal, Planet Blue och Nordström.
Från och med torsdag, tar Lauren med oss på en fyra månaders utforskning av modebranschen, inre arbetet i en kändis webbplats, förlagsbranschen och titta för skönhet / stil tips från powerbroker själv.
Men först ett meddelande från Lauren.




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: