2011-10-24
 15:07:00

Paper Crown Spring 2012, NYC Fashion Coterie!

Paper Crown Spring 2012 kommer att finnas på  NYC Fashion Coterie!

Lauren Conrad kommer att vara i New York Fashion Coterie denna söndag, där hon presenterar Paper Crown våren 2012 till modeindustrin, gör den tillgänglig för high-end butik och köpare boutique.

Papper Crown kommer att vara i Javits Center till tisdag i monter 3124 på nivå 3, så industri köpare är välkomna att stanna och uppleva den kompletta vårkollektionen själva.

Detta är Paper Crown andra runda på NYC Fashion Coterie, sedan dem gjorde sin första presentation i februari med Fall 2011 kollektion.

Ivriga köpare kommer att vara mer än glada att se alla innovationer på den senaste linjen från Lauren, kompletterat med fler små svarta klänningar och mönster spets på traditionella bitar.

Lauren presenterade bara en komplett och färdig produkt av papperet Crown våren 2012 samling, med anmärkningsvärda ändringar från det första utkastet till våren 2012.Paper Crown har alltid varit en välkommen pärla i NYC Fashion Coterie med stor framgång, och återigen kommer att bli en köparens hit vid denna halvårsrapport mässa.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: