2011-06-03
 15:04:00

Beredd för sommaren?



Varmare
dagar
närmar sig och det betyder att efter en lång vinter i dvala, kommer tårna att göra ett utseende igen. är det dags att få dina fötter öppen-toed skor redo. Här är några tips att få din tootsies i toppform ...

1) Polering - Först kommer du behöva en pimpsten. En pimpsten är stelnad lava som används för att polera bort torr hud från dina fötter. När du köper en sten, var säker på att du köper en smidig (Vissa är för grova och orsakar mer skada än nytta). Det fungerar bäst om du bara har tagit en dusch eller om du har dränkt fötterna i varmt vatten i några minuter först. Med hjälp av sten, polera bort grov hud på undersidan av fötterna (oftast hälen och trampdynan) i en cirkulär rörelse. Obs: Försök inte göra allt på en gång. Du kan skada huden eller en infektion. Bara ge dina fötter en sammanfattande polering en gång i veckan tills de är släta som en bebis rumpa.

2) Scrub - När du är i duschen prova att använda en scrub toppen och botten av dina fötter. Det är ett skonsamt sätt att tvätta bort död hud. Här är ett recept på hur du gör din sktubb själv.

3) Fukt - innan du somnar täck dina fötter i ett tjockt lager av helande salva (vaselin, Aquaphor, Bag Balm ...). Sedan lägga på ett par bomullsstrumpor. När du vaknar kommer dina fötter att vara mycket mjukare.

XO Lauren



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: