2011-02-23
 15:00:00

Kristin om Lauren's Show

båda MTV: s Laguna Beach och The Hills, var Kristin Cavallari skildras som Lauren Conrads ärkefiende. Men när vi pratade med Cavallari i dag, berättar hon att väldigt lite var porträtterades på The Hills liknade hennes verkliga liv.

"Ja, i gymnasiet," berättar
Cavallari för Zap2it när vi frågade henne om hennes påstådda rivalitet med Conrad.

"Vi är mycket vänliga mot varandra, säger hon. "Sista gången vi såg varandra var The Hills wrap party. Viträffades hela natten. Vi är mycket vänliga. Jag har inte hennes telefonnummer. Jag ringer inte henne. Men när viser varandra, är vi väldigt trevligt mot varandra . "

Cavallari, som kommer att Gäststjärnor onsdagens (Feb. 16) avsnitt av The Middle ABC säger att hon var förvånad att höra att MTV avbeställer Conrads dokusåpa innan det ens sändes. Men medan hon uttryckte att hon inte förväntade sig att Conrads Show skulle dödas av nätet, säger hon att hon kan förstå varför.

"För att vara ärlig tror jag att" Jersey Shore "är jävla het, säger hon. "Betygen är otroligt. Och jag tror att det tyvärr är så att TV blir trashier och trashier. Lauren är väldigt söt och väldigt trevlig, men det är inte alltid så underhållande."

Vad tycker ni om Kristins uttalande?




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: