2011-04-27
 10:01:00

Lauren's nya hemsida

Med henne kattöga - som hon har ofta, och smidig vintage hår-vågor, tvivlade vi aldrig att Lauren Conrad hade åtminstone en liten bit av skönhet flicka som flyter omkring på insidan av hennes mode-platta av kropp.

Vem försöker vi lura? L.C. lever antagligenoch andas flytande liner och stora locktänger. Och nu finns det bevis. Tillsammans med sin makeupartist Amy Nadine och hennes frisör Kristen Ess lanserade The Hills-tjejen en online hår och makeup hemsida som heter The Beauty-avdelning.



Webbplatsen kommer att ha skönhets-råd direkt från (Conrad, Nadine, och ESS), video tutorials, och utskrivbar foto steg-för-steg hur man gör olika saker (som det som visas ovan). Vi vet vad du undrar - det finns redan en miljon bajillion skönhet webbplatser i cyberrymden ...

Hur tänkte Lauren när hon lägger till ytterligare en hemsida, som får eller inte får bli begravd i mitten av högen?
Naturligtvis har den biz-Savy celeb en översiktsplan, guyyyyyysss. Som rapporterats över på InStyle, på toppen av sin myriad av mode design tullar. LC säger att hon i slutändan skulle vilja lansera sin egen linje av kosmetika och hårvårdsprodukter.

Vi föreställer oss alla dessa blommor tryckta som ögonskuggor. Massor av rosa i form av rouge, locktänger, nagellack, slag torkar, runda penslar, och innehavare hästsvans. Schampo och balsam specifikt utformade för slingat hår. En batteridriven, vibrerande flytande liner som tvingar användaren att hålla handen stadig när hon försökte att göra en rak linje med permanent bläck. Och en samling av röda läppstift för varje dag på året. Men du kan inte bara vakna upp en dag och säga, "jag ska starta en linje av skönhetsprodukter."

Tja, du kan, men det kommer förmodligen inte att vara mycket lukrativ. Det låter som Ms Lauren använder skönhetsavdelning som en lärlingsutbildning, för världens totala skönhet dominans. Elizabeth Arden, vem?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: