2011-04-30
 10:02:00

Frågestund

Hur sminkar hon sej?

Laurens bas är mascara, eyeliner och Läggstift/läggglans. Hon börjar med att dra en fin och liten linje så nära ögonfransarna de går, med en eyeliner. De spelar ingen roll om du har penna eller flytande. Men de blir oftast tunnare om du hittar en tunn eyeliner, pennor är ofta tjockare. Kolla på videon nedan!



När hon applicerat eyelinern på båda ögonen tar hon på mascaran på övre ögonfransarna. Sedan målar hon nedre ögon-kanten med en svart penna. Och efter de målar hon ögonfransarna på nedre delen av ögat.

Sist men inte minst sätter hon på rouge och läppglans/läppstift. Lauren har ibland också fundation, men de varierar från dag till dag.


Åhlens - Eyeliner, Penna


Åhlens - Eyeliner, Flytande


Anledningen till varför jag bara la ut på eyeliner
? Jag tycker att mascara, rouge, läppglans & fundation är väldigt individuellt. Många tjejer vet vilken mascara som får deras fransar att se finast ut. Rouge & fundation, samt puder är också väldigt individuellt.

Alla har olika hud-typer och olika hudfärger. Därför är de svårt att lägga ut något som passar alla. De är något man måste prova sig fram med. Läppglans, där gäller samma. Någon vill ha ljust och någon vill ha mörkt. Någon tycker om rött och någon tycker om rosa. Men har ni frågor så svarar jag så klart :)


isabelle

fin blogg! :)



PUBLICERAT: 2011-04-30, 12:26:46 | URL: http://thistimeiwill.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: