2010-10-27
 19:31:50

Hemligheten bakom Lauren's sminkning.

Såvidare du inte levt under ett berg de senaste åren, har du troligen sett Hills stjärnan Lauren Conrads ansikte precis överallt. På tv, tidnings omslag, röda mattan awards, i kvällstidningar, på skvaller bloggar osv.

När jag har sagt det, finns det ingen tvekan att du lagt märke till det flera gånger. Lauren's ansikte ser felfritt ut. Den perfekta Kalifornien glans med katt ögon, flytande eyeliner och glänsande läppar.

Ja, Lauren är vacker, men där finns en kvinna som kan få delvis beröm för att Lauren ser så bra ut i kameran, och den kändis make-up artisten är Amy Nadine!

Nadine har sminkat ansiktet på alla sorts Hollywood beauties för en tid nu, och fast att hennes namn inte varit så känt har hon säkerligen fått en gåva som de flesta kvinnor hade dött för.

Amy' är duktig på att framhäva det fina i varje ansikte och det är det som gör att samtalen fortsätter att komma och att hennes kund lista växer.


Så de  TalkingShopping tjejerna vet vad som gör Amy så bra på vad hon gör, vilka produkter hon inte kan leva utan ( inkluderat hennes besatthet av mark.cosmetics!) och tips och trick för att göra dessa looks vi tycker om!


Du har sminkat några av dem sexigaste unga ansikten i Hollywood, från din eviga trogna klient för två år, Lauren Conrad, till hennes medspelare Whitney Port till 90210 tjejerna AnnaLynne, Shenae and Jessica to Maria Sharapova and model Marisa Miller. Vad är hemligheten för en sån fantastisk lista av vackra klienter, och ifall du fick välja, vem var den roligaste att jobba med och varför?

Jag tror att det är en kombination av mina fransar och att spendera mycket tid på fundation och konturer. Och kanske för att jag är en snäll person! Jag väljer aldrig bara en klient! De alla är super roliga att arbeta med.


Hur fick du kontake med Lauren?
För några år sedan. Lauren ville prova en ny make - up artist och jag hade arbetat med hennes tidningsman innan med andra klienter, så hon prova mig på en photo shoot för Entertainment Weekoch hon gillade mig!


Lauren var på 2008 Emmy Awards & där hade Amy gjort hennes sminkning!

 


Självklart är Lauren signatur makeup en som massor av unga kvinnor skulle älska att efterlikna - kan du berätta för oss om några av de basvaror du använder regelbundet för att skapa den looken till henne?

Svart flytande liner, massor av individuella fransar, nude läppglans, bronzer och aprikos rouge.


Nästan varenda kändis ansikte du rör ser fantastiska ut och inte överdrivna ... Vilka är några av din personliga favorit produkter?


Tack! Jag älskar Armani stiftelser, NARS bronzer i Laguna och Casino, NARS rouge i Luster, Dior 5-Shadow paletter, Cle de Peau Lip Rouge i 121, 101 och 105, Mark Ta Line Vattentät flytande liner i Painted Black, Hourglass Bronzing Duo, Smashbox Cream Eyeliner Blyerts och Dolce & Gabbana The Powder Foundation.

 

Laurens look på MTV Movie Awards blev nyligen lite av ett avsteg från sin vanliga naken-färgade ansikte. Vem var ansvarig för den tanken, och vilka produkter använde du för den looken?

Det var Lauren idé och jag älskade det! Hon ville ha något djärvt, inspirerad av The Crimson rosor i hennes Moschino klänning, så vi använde Mark Dew Stöpt läppfärg i Juicy, samma färg som vi använde på modellerna i hennes modevisning.


Vilka är några generella riktlinjer för att skapa en stor röd läpp som är tidlösa och inte gränsen på trashy?

Det bästa råd jag kan ge för det utseendet är att applicera ett skikt, blot med vävnad, pulver med transparent puder, ny ansökan läppfärg, blot igen! På så sätt skapar det mer av en färg / effektiv och du kan smutta på din drink eller kyssa en cutie du slipper oroa dig för att det ska ge märken efter sig..



Lauren är en taleskvinna för Avon varumärke. Kosmetika, så använder du en massa Mark. produkter på Lauren på en regelbunden bas? Vilke Mark. produkter bär hon egentligen? Gillar du att använder Mark.?

Vi båda älskar Mark!! Det är ett så lekfullt och roligt varumärke med ett fantastiskt pris. Dessa är de Mark produkter som jag använder regelbundet på Lauren:


ANSIKTET!
Foundation: Face Xpert Flawless Touch in Natural
With: Foundation Brush

Concealer: Good Riddance Hookup in Light/Medium
With: Concealer Brush

Powder: Mattenificent Oil-Absorbing Powder in Natural/Buff
With: Powder Brush

Bronzer: Bronze Pro Bronzing Powder
With: Blush + Bronzer Brush


KINDER
Blush: Urban Neutral Flip For It Cheek Color
With: Kabuki Brush

EYES
Browbone: Winkstick Hook up Eye Shadow Stick in Demure
Lid: Urban Neutral Flip For It Eye Color (lightly!)
Eyeliner: Get in Line Waterproof Liquid Liner Hook up in Painted Black
Bottom Lash Line: i-Mark Custom Eye Color in Plum Velvet
Mascara: Make It Big Lash Plumping Mascara in Raven


LÄPPAR
Lip Contour: mini Mark it stick for Lips in Peachy Pearl
Lip Gloss: Glow Baby Glow Luxe in Sun Luxe


Har Lauren skönhet sense verkligen utvecklats sedan du började arbeta med henne, eller har hon alltid varit inom linjerna när hon sätter på sig sitt eget smink?

 

Lauren är väldigt skicklig på att tillämpa sin egen make-up och har alltid varit. Hon gör sin egen vätska liner sju dagar i veckan. Till skillnad från vissa av de andra flickorna, hade hon ingen en make-up artist och hår stylist på showen (The Hills), eftersom hon ville att det skulle vara en reality show! Jag tycker att hon gjorde ett fantastiskt jobb. Jag har lärt henne om contouring och små tekniska saker, men hon har alltid vetat vad som ser bra ut på henne och vad som inte ser bra ut på henne ... hon har känt sitt ansikte i 23 år, lite längre än jag har känt det!

 

Just nu inom skönhet, vad är din favorit trend? Vilka smink looks älskar du?

Jag älskar super blek hud som Anne Hathaway's och Krysten Ritters förstärkt med en ljus läpp och definierade ögon. Jag älskar också en pulserande lila ögonfärg med en naken läpp.


Vilken kändis, som du aldrig har jobbat med innan, skulle du vilja skapa en look till och varför?

Katie Cassidy från den kommande showen "Melrose Place". Hon är fantastisk och jag skulle älska att framhäva hennes ögon.

Av så många anledningar, några flickor 'går vilse' när de försöker göra apotek skönhet. Vilka är några av de bästa produkterna (eller varumärken i allmänhet) där ute just nu som inte kommer att bryta banken?

Jag är besatt av CoverGirl Simply Ageless foundation.  Besatt. Jag älskar också deras Lash Blast Luxe mascara och deras Outlast lip colors och deras lip stains.



Såvitt hudvård är man orolig, att inte få den perfekta hy, vad är de viktigaste stegen att ta? Vi vill gärna veta några bra hudvårdsprodukter du tycker är bra!

Tvätta bort ditt smink varje kväll före du går och lägger dig. Försök att inte pop några fläckar eller vila händerna / telefon på dina kinder och haka. Jag är besatt av Proactiv för att den bekämpar akne, Tazorac för mer seriösa akne, och Amala Skönhet för fukt och glad glödande hud.

Slutligen, eftersom du är en sån klok när det kommer till smink, vad är ett motto att leva efter för vanliga tjejer som oss, som försöker ta reda på våra signatur utseende?



Var inte rädd för smink! Det är tillfälligt och om du klantar dig, torkar du bara bort det och försöker igen. Riv ut bilder från tidningar och försöka översätta det till ditt eget utseende. Det är en chans att vara kreativa och konstnärliga, vilket kan vara en riktigt kul del av din dag om du är en revisor eller i klasser hela dagen! Njut av den tiden och ha kul!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: