2010-11-07
 12:09:51

Lauren besöker Access Hollywood

Den härliga och mycket snygga Lauren Conrad var värd för en show på Access Hollywood Live med kläder från hennes LC Lauren Conrad för Kohl's insamling och tips från hennes nya bok "Lauren Conrad stil."

Boken är full med bra info och praktiska råd som fungerar för riktiga kvinnor, inklusive hur du hittar rätt par jeans och hur du kan redigera din garderob. Det finns ett avsnitt om hur man skapar idiotsäker kläder för varje tillfälle och hur man gör en outfit till din egen genom att lägga till personliga inslag.

För vår modevisning, avslöjade Lauren henne gå-i bitar:

DEN VITA TEE ( Tror hon menar den vita Pocket tee, som hon ofta bär)
"Den vita tee är tidlöst," Lauren säger. "Så många olika sätt att bära den. Du kan klä upp, klä ner det. "Lauren föredrar hennes tee för att vara lätta och lite slappa.

SVARTA miniklänning OCH SVART HEELS
"Man kan inte gå fel med den lilla svarta klänningen. Så många alternativ där ute för alla kropps typer, säger hon. Naturligtvis ser alltid den svarta klänningen bra ut tillsammans med något av LC: s andra go-to bitar ... den svarta hälen. Lauren älskar svart plattform pumpar och bär dem att klä upp jeans eller ser bra ut på röda mattan.

The Skinny Jean
"Jag älskar en mager jean, särskilt i en mörk tvätt. Jag hoppas att det stannar kvar, "säger Lauren om sin go-to cut. Jag håller med och hoppas denna trend är kvar ett tag också! Lauren säger att hennes "skinnies" som hon kallar dem, är de mest mångsidiga objektet i hennes garderob. Hennes favorit märken är J Brand, Urban Outfitters och Levi's.

DEN oversize tröja
"Jag älskar en oversize tröja eftersom jag reser hela tiden," säger Lauren. Kvinnligt är oftast lätt eftersom hon bor i Kalifornien och eftersom hon är så uppklädd för det mesta i sin off-stunder älskar hon att vara bekväm. Scoop hals, v-hals och koftor spelar alla en stor del av hennes garderob.

Lauren Conrad Style är tillgänglig på www.amazon.com och för Lauren's Kohl's linje går ni in på www.kohls.com







KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: