2010-11-08
 18:30:00

Frågestund




Ska Lauren ha en ny show?


Det stämmer, Lauren ska ha en ny show. Hon lämnade The Hills och lovade att aldrig komma tillbaka till reality igen, men nu så har hon ändrat sig. Lauren har bekräftat att hon håller på att spela in en ny show, hennes egen show.

Den kommer fortfarande att vara 'verklighets-baserad', men ändå inte på samma sätt som The Hills gjorde. Lauren kommer följas i hennes vardag och med alla hennes projekt hon håller på med. Hon berättar att bland annat ska klädeslinjen med Kohl's vara med och lite om hennes böcker.

Kyle, hennes nuvarande pojkvänn kommer inte att vara med. Lauren vill inte blanda in kärleken i tv:n igen. Hon anser att det var ett stort misstag att ha ett förhållande/pojkvän på reality tv. En av hennes bästa vänner är producent och kommer vara med och hjälpa Lauren.


Även några gamla bekanta ansikten från MTV's crew kommer också vara med och hjälpa Lauren med hennes serie. Inga vänner kommer vara med, vad hon sagt hittills iaf. Kommer uppdatera massor säkert om showen när de kommer ut mer information om den.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: