2010-12-14
 15:00:00

Lauren's nya kollektion

Lauren Conrads 2010 julkollektion har nyligen släppts. Lauren designs har visat sig vara mycket framgångsrika för Kohl's, och att de verkligen är att främja denna nya kollektion på deras webbplats, vilket tyder på en 'axeln rufsar klänning' i sitt pressmeddelande som en perfekt semester köp!

Vi kan inte glömma den vackra klänningar och de underbara prisererna med de flesta bitar som kostar mellan $ 45 till $ 60 - Lauren's kollektion omfattar ett stort urval av klassiska separerar ?!, såsom pärlstavna toppar och svarta leggings.

En annan favorit är blommig spets trimmade blus. Den har stora höstfärger och avslappnad form är perfekt för en semester eller fest -allt! Låt oss vara ärliga - LC Lauren Conrad Collection för Kohl's kommer aldrig att vara banbrytande eller trendsättande.

Det är dock en lättillgänglig linje för riktiga tjejer och vi är säker på att många av Lauren fans uppskattar priset. Vi  ser definitift fram emot att se hur Laurens nya linje Paper Crown kommer att skilja sig från Kohl's samlingar, och naturligtvis se allt på hennes nya dokusåpa.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: