2009-09-04
 17:12:50

Lauren på Who What Wear's!



Igår var Lauren på invigningen av nysläppta Who What Wear's. Det är en bok som släpptes igår som handlar om kändisars stilar osv.


Malle

Kul blogg, hoppas du kommer att stanna kvar. De andra LC bloggare har gett upp mer eller mindre. Ska tipsa dig till andra :-) Än en gång, jättekul med denna blogg. Lauren är jag ett stort fan av.


H A I D I J A K O B S S O N

Hallå där :)

haft en bra helg ? ♥



PUBLICERAT: 2009-09-06, 17:45:37 | URL: http://haaiidi.blogg.se/
Ägaren

Svar till Malle.

Kul att höra at du tycker om bloggen. Jag själv inspireras av Lauren & har inga alls planer på att lägga ner. Jag vill uppdatera alla som är intresserade & ge alla Laurens fan en möjlighet att läsa om det nyaste :) så desstu fler som läser desstu fler blir informerade. Kram


Ägaren

Svar till H A I D I J A K O B S S O N . Hej :) Jo, jag har haft en super skön helg. Du också? Kram


Malle

Ja, bloggen är helt super. Tur att du inte har planer på att lägga ner, alla LC verkar gå utför så hoppas att du stannar kvar :-) Har tipsat omk 20 st om din blogg..hoppas att nån nappar och tycket om LC lika mkt som vi :-) Ha en mysig dag!


Ägaren

Svar till Malle.

Glad att höra att du tycker om bloggen. Du får ge ut den till hur många du vill, vi alla vill samma sak & det är att veta vad Lauren gör nuförtiden :) Ha en bra dag kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: