2009-06-25
 18:22:30

Nu släpps Lauren's kollektion




Lauren Conrad firade lanseringen av Lauren Conrad klädkollektion på heta La Boutique Intuition, som är den första butiken som visar The Hills stjärnan linje. Vid den tidpunkt då festen 6 PM tisdag fanns det redan mer än 20 personer som väntar utanför för att säkra en plats.

Inuti tuggade gästerna på mini-cupcakes från The Buttercake Bakery (med smaker av röd sammet, och vanilj med choklad isbildning) och smuttade champagne och en specialitet svans som kallas "LC" - som är gjord med 2 delar Domaine de Canton Liqueur, 3 delar kyld Prosecco, ett nytt krama av citron och en twist.

Även om mat och dryck var flytande, en strålande Conrad, chattade med sina kunder om sin nya linje och inspiration till kläder, som innehöll Audrina Klänning, uppkallad efter sin kompis Audrina Patridge.

Färgpaletten av samlingen ingår svart, vit, mörkblå, brun och bränd orange, och hennes stycken, som tog upp en hel del av butiken och utformades av några butiksmedarbetare,  från leggings till tub toppar och festa klänningar.

När Conrad - i en lång, svart V-ringad klänning från hennes linje, naturligtvis, och hennes hår var draget halv tillbaka - var hon upptagen med att charmiga sin nya kundkrets, den unga designern hälsade vänner och fans och tvingat dem alla att vara med påbilder.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: