2009-06-27
 17:54:48

Lauren blir intervjuad i Andersons Bookshop


På baksidan av området Andersons Bookshop i centrala Naperville - 85 grader på lördags eftermiddagen, och fyllt med mer än 250 ungdomar - du kan känna förväntande redan närmare 14.00.

Hon gick i - hennes tunna, 5-mul-6 ram styltiga på fyra-tums klackar, långa, blonda lockar draperas mjukt över axlarna - en flämtning av tillbedjan fyllde rummet, men det var snart drunkna i kameran klick.

"Hon måste användas till paparazzi," ett media fotograf spekulerade mjukt för mig.

"Ja, sa jag, att hitta mig själv leende tillbaka på denna unga kvinna som har gjort ett sådant konglomerat av sig själv.

Lauren Conrad var här i Naperville främja sin första av tre romaner, "LA Candy".

"Vem?" frågar du kanske. Och om du vet vem Conrad är kanske du bara rullar dina ögon. Eller kanske du bara förbannat inser att du missade hennes besök.

Conrad, 23, är på fem år "verkligheten" MTV stjärna "Laguna Beach: The Real Orange County" (från 2004-06), och på senare tid, "The Hills" (2006-09). Det visar krönika över sitt liv som en ung Kalifornien drömmare som slutligen bestämde sig för att flytta till Los Angeles för att göra karriär inom mode. Hennes liv var fyllt med mycket drama i arbetet, vänskap och kärlek. Hennes sista avsnittet med showen sändes den 31 maj.

I Conrads äkta, verkliga livet har hon lanserat en modekollektion, blev Lauren Conrad Collection, och den första officiella talesman för "märke" smink. Det uppskattas att hon gör $ 1,5 miljoner år för hennes TV-framträdanden, påskrifter produkt och nu, böcker.

Hennes bok-serien är "löst baserad" på hennes erfarenhet av oväntat landat en roll på en dokusåpan.

Oavsett om hon betraktas som en legitim stjärna, är en sak säker: Naperville välkomnade henne med mycket öppna armar.

Om "Team Lauren" T-shirts och gnäller på "Jag bara väntar på henne att komma ut!" med en kamera i högsta hugg från en flicka i boken undertecknandet linjen inte var nog många av de unga kvinnor - och även deras mammor - överens om att hon är värd att följa med.

"Hon vet hur man hanterar sig själv och hur man presenterar sig själv på ett positivt sätt, säger Liz Lear, 17, från Naperville som sköter Waubonsie Valley High School. "Hon är en känd person som agerar precis som vi."

Conrad var inte tillgängliga för kommentarer om hur hon håller det samman.

Men Jill North, en Aurora mamma som kom med sina döttrar Leah, 18, och Rachel, 15, att underteckna, sade hon förstår vad den stora hypen handlar om.

"Jag tittar på (" The Hills ") också," North skrattade. "(Conrads) en sådan ner till jorden flicka. Det finns alla sorters kaos som händer runt omkring henne att det är roligt. Jag tycker om hennes liv."

Rachel North, en annan Waubonsie student, ser upp till Conrad: "Hon är mycket sansade och blir sann till sig själv och sina värderingar."

Och Beth Hickman, 23, av Naperville uppskattar Conrads äkta personlighet.

"Hon är äkta," Hickman sagt. "Hon behandlar (hennes liv) mer likt verkligheten än Hollywood. Hon döljer inte heller någonting."

Med alla skador som berömmelse kan göra för någon, det är trevligt att se att det finns någon där ute av vem unga kvinnor i Naperville område kan bli inspirerad. Begreppet "The Hills" kan vara dumt av vuxna normer, utan som ett fan själv, dessa flickor har rätt: Conrad är en relatable - om än glamorös och mycket rik - till synes ner till jorden kvinna som du, i ärlighetens namn vill vara vän med.

Ok, så ingen på lördag bok undertecknande åstadkommit detta mål, men det definitivt var skrik att höras och glada hoppar ses samtidigt i butiken.

Och vad är så fel med det?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: