2009-08-02
 12:17:01

Lauren Conrad's L.A. Fashion Week Diary



Letande efter rätt modeller


The Hills stjärnan är på väg att debutera hennes andra kollektion på LA's Mercedes Benz Fashion Week, och hennes show är en av de mest efterlängtade.
Det krävs mycket för att få en show tillsammans och vi frågade Lauren om vi fick lov att dokumentera det hela med en Olympus Stylus kamera. En av uppgifterna på henne att göra-lista är att plocka modeller. De höll på med casting i ungefär två - fyra timmar hemma hos henne creative director, Sherry Wood. "Vi letade efter modeller som kunde gå bra på catwalken och som hade en ung fräsch look, säger Lauren. "Vi såg så många bra tjejer. Det var en riktigt lyckad casting."





Sökande Av Blommiga tyger

"Blommor!" utbrister Lauren. "Sherry och jag gick till Michael Levine, vilket är en stor tygaffär i den fashionabla stadsdelen i centrala LA, för att leta efter blommor som arbetar med färger i rad. Vi lade till lite blommigt i vårens kollektion så jag ville använda blommor i övergripande utseendet på modevisningen. Jag har sett så många blommor som huvudet bitar på banan nyligen och jag älskar det. Jag ville också ha olika typer av blommor som skulle kunde vara nära varandra. "





Shoppar Blommor


Sherry och Lauren fortsätta sin shopping på Michael Levine. "Vi var tvungna att sortera om en stor behållare av siden blommor och köpa band, filt och limpistoler," säger Lauren om deras utflykt. "Butiken har en gigantisk mur av blommor och knappar och olika pris, färger, stilar och tyger." En dröm för alla praktiska designer!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: